TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

30 idei de cadou pentru cei dragi de Crăciun

Perioada magică a sărbătorilor de iarnă nu ar mai fi aceeași fără cadourile pe care oamenii le fac celor dragi. Crăciunul este ocazia ideală pentru a le transmite oamenilor din jurul tău cât de mult înseamnă pentru tine. Surpriza de a primi daruri alese cu grijă este una de neprețuit. Și cum până la ziua în care ne vom aduna cu toții în jurul bradului de Crăciun este din ce în ce mai puțin timp, ne-am gândit să te inspirăm cu câteva idei de cadouri de Crăciun speciale pentru cei apropiați. 

 

Dacă vrei să aduci zâmbetul pe fața persoanelor dragi cu ocazia Crăciunului, vei găsi în cele ce urmează recomandări pe care să le urmezi atunci când pornești în căutarea cadourilor ideale de Crăciun. Suntem siguri că toata lumea e întotdeauna pregătită pentru darurile Moșului, așa că iată cu ce daruri inedite îi poți surprinde în cel mai frumos mod pe cei din jur, fie că este vorba de copii, părinți, bunici sau prieteni! 

Idei de cadou de Crăciun pentru copii

Copiii sunt cei mai încântați de venirea Moșului, așa că bucuria lor trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Iată câteva idei de cadouri pentru fetițe și băieței, deopotrivă! 

Cadouri de Crăciun pentru fetițe

  • Jucării istețe pentru fetițe 

Copiii mici sunt fascinați de jucării. Alege unele istețe din magazine de profil, cu personajele lor preferate, care să respecte tematica Crăciunului. Un Olaf de pluș sau o Prințesă a zăpezii pot fi opțiuni fabuloase pentru fetițe cu ocazia Crăciunului.  

  • Pijama cu personajele preferate din desene 

Îmbrăcămintea tematică este una la mare căutare, mai cu seamă că există atât de multe animații de Crăciun cu cele mai diverse personaje. Sugestia noastră este să-i alegi fetiței tale o pijama cu oameni de zăpadă, fulgi de zăpadă sau Crăiasa Zăpezii. Chiar și o pijama cu cornițe de ren poate fi o bucurie pentru ea! 

  • Accesorii strălucitoare 

Dacă ai impresia că hăinuțele și jucăriile nu o vor impresiona atât de mult pe micuța ta, de Moș Crăciun îi poți pune sub brad câteva accesorii strălucitoare, așa cum sunt clamele de păr, oja cu sclipici sau o gentuță cu paiete. Cu siguranță aceste accesorii sclipitoare îi vor capta atenția! 

Cadouri de Crăciun pentru băieței 

  • Mașinuțe de jucărie 

Nu mai este o noutate că băiețeii așteaptă de la Moș Crăciun mașinuțe de jucărie pe care să le împrăștie prin toată casa. Așa că dacă vrei să-l bucuri pe micuțul tău, oferă-i drept cadou de Crăciun un set cu mașinuțe de curse sau un trenuleț de jucărie cu renii lui Moș Crăciun. 

  • Pijama cu supereroi 

Micuțul tău cu siguranță este pasionat deja de desenele animate cu supereroi, motiv pentru care îi poți face un cadou de Crăciun spectaculos prin alegerea unei pijamale cu eroii săi preferați din desene. 

  • Un set cu fular și căciulă 

Vrei ca cel mic sa se simtă protejat și confortabil în sezonul rece? Alege un set căciulă și fular pentru bebeluși 0-6 luni bej melange, cu căciulă căptușită și decorată cu ursuleți. Confortul celui mic va fi asigurat!  

Sursa foto: Shutterstock 

Idei de cadou de Crăciun pentru adolescenți 

Ajunși la vârsta adolescenței, copiii vor fi impresionați de alte cadouri de Crăciun, spre deosebire de cei mici. Descoperă în cele ce urmează cum poți face cea mai frumoasă surpriză fetelor și băieților deopotrivă! 

Idei de cadouri pentru fete

  • Set de machiaj 

Pentru adolescentele pasionate de machiaj, produsele de make-up sunt unul dintre cele mai cool cadouri de Crăciun pe care le poți oferi. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă optează pentru farduri pline de sclipire, care să-i aducă adolescentei strălucirea dorită. 

  • Căciulițe de iarnă

Fetele vor fi întotdeauna pasionate de modă, așa că niște căciulițe de iarnă pentru fete pot fi cadoul ideal de Crăciun pentru o adolescentă. Modelele pufoase și călduroase sunt deliciul sezonului, așa că nu ezita să alegi aceste elemente pentru un dar de sărbători. 

  • Pijamale de Crăciun 

Pijamalele pentru fete cu tematica Crăciunului sunt ideale pentru selfie-ul perfect lângă bradul de Crăciun. Optează pentru un model cu Moș Crăciun sau cu oameni de zăpadă, în culorile reprezentative ale sărbătorii. 

Idei de cadouri pentru băieți 

  • Jocuri pentru consolă 

Dacă adolescentului tău îi place să se joace pe consolă, atunci jocurile video se numără printre cele mai frumoase cadouri de Crăciun pe care le poate primi. În magazinele de profil vei găsi jocuri pentru toate vârstele, fie că vorbim de FIFA, Minecraft sau Need for Speed

  • Căciuli de iarnă pentru băieți 

În sezonul rece, băieții se vor bucura să primească căciulițe de iarnă pentru băieți, motiv pentru care acestea se pot transforma într-unele dintre cele mai inspirate cadouri de Crăciun. 

  • Ciorapi cu model pentru băieți 

Chiar și ciorapii cu model pentru băieți pot fi alegeri inspirate de cadou, mai ales dacă vin la pachet cu tematica Crăciunului. Alege modele de șosete deosebite cu brazi, oameni de zăpadă sau Moș Crăciun și dăruiește-le băiatului tău cu ocazia acestei sărbători magice. 

Sursa foto: Shutterstock 

Idei de cadou de Crăciun pentru persoana iubită 

Persoana iubită cu siguranță merită unele dintre cele mai deosebite, dar și cele mai amuzante cadouri de Crăciun, așa că va trebui să găsești inspirația necesară pentru a-ți surprinde partenerul de sărbători. Iată câteva idei! 

Cadouri de Crăciun pentru ea

  • Un set de lenjerie intimă 

Un set de lenjerie de corp pentru femei poate fi una dintre cele mai inspirate idei de cadouri de Crăciun pentru partenera ta. Orientează-te către modele în nuanțele Crăciunului, respectiv lenjerie intimă de culoare roșie, pentru un plus de farmec. 

  • Șosete vesele de Crăciun 

O altă alegere inspirată de cadou de Crăciun și amuzantă pe deasupra, poate fi o pereche de șosete vesele pentru femei, așa cum sunt șosetele flaușate cu model pentru Crăciun S154-1016

  • Mănuși pentru femei 

Moda sezonului rece presupune mănuși călduroase, așa că sugestia noastră este să alegi pentru partenera ta o pereche de mănuși de damă croșetate. Dacă vrei să fii cu adevărat romantic, poți pune un inel dintr-un metal prețios pe unul din degetele mănușii. 

Cadouri de Crăciun pentru el 

Asemenea femeilor, și bărbații sunt profund impresionați de daruri și cu siguranța abia așteaptă să primească cadouri de Crăciun. Iată câteva idei inspirate pentru el, partenerul tău de viață! 

  • Un gadget 

Dacă partenerul tău nu are în plan să se răsfețe cu un nou gadget pe care l-a ochit, cu siguranță va fi plăcut surprins să găsească noua sa „jucărie” tech sub bradul de Crăciun. Poate fi cel mai reușit cadou de Crăciun pentru bărbați! 

  • Șosete cu model de Crăciun pentru bărbați 

Acum să trecem la cadourile ceva mai simbolice de Crăciun, așa cum sunt șosetele cu model pentru bărbați cu tematica Crăciunului. O pereche de șosete bărbătești cu model S136-045 poate fi cea mai amuzantă alegere! 

  • Lenjerie pentru bărbați 

Și bărbaților le place să primească în dar lenjerie. Orientează-te către lenjerie pentru bărbați precum boxerii, cu imprimeuri cu Moș Crăciun sau spiriduși. Va fi un cadou de Crăciun extrem de amuzant! 

Sursa foto: Shutterstock 

Idei de cadou de Crăciun pentru părinți și bunici

Părinții și bunicii abia așteaptă să primească în dar de Crăciun cele mai inspirate cadouri, aceștia punând destul de mult accentul pe simbolism și funcționalitate, deopotrivă. Iată câteva idei inspirate pentru mamă și bunică, dar și pentru tată și bunic! 

Idei de cadouri pentru mamă și bunică 

  • Aparat de făcut masaj

Un aparat de masaj pe care să-l poată folosi la finalul zilei se poate transforma în cel mai inspirat și util cadou de Crăciun pe care-l poți face mamei sau bunicii tale. Un astfel de dispozitiv le va ajuta să se relaxeze, căci au atât de multă nevoie în perioada sărbătorilor! 

  • Set de lenjerie de pat 

Mama sau bunica nu va avea niciodată îndeajuns de multe lenjerii de pat, motiv pentru care le poți oferi cadou de Crăciun o lenjerie de pat de bună calitate cu tematica Crăciunului. 

  • Seturi de bucătărie 

Mamele și bunicile nu vor înceta niciodată să se bucure de primirea în dar a unor seturi de bucătărie, care să le fie de folos atunci când se transformă în cei mai pricepuți bucătari. Arată-le aprecierea ta și achiziționează seturi de bucătărie inspirate, cu Moș Crăciun. 

Idei de cadouri pentru tată și bunic

  • Mănuși călduroase din piele 

Prosele din piele vor fi întotdeauna rafinate. Dăruiește un astfel de cadou de Crăciun tatălui sau bunicului tău, mizând pe o pereche de mănuși din piele călduroase, de sezon. 

  • Set de ustensile pentru grătar

Se știe din start că grătarul este un teritoriu masculin, iar la mesele în familie nimeni nu-l mânuiește mai bine decât tatăl sau bunicul. Surprinde-i cu un set de ustensile pentru grătar complet, care să-i ajute să pregătească grătarul în stil. 

  • Halat de casă

Pentru tată sau bunic, un halat de casă în care se poate relaxa când stă în fața televizorului este ideal. Alege un material de bună calitate și, dacă vrei să faci un cadou amuzant, optează pentru un halat de casă cu Moș Crăciun!  

Sursa foto: Shutterstock 

Idei de cadou de Crăciun pentru prieteni 

Prietenii sunt și ei persoanele dragi pe care vrei să-i surprinzi cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Dacă duci lipsă de inspirație, avem câteva sugestii excelente cu care îi poți bucura de sărbători. 

  • Joc de poker 

Un joc de poker sau un board game poate fi o alegere inspirată de cadou de Crăciun pentru prietenii tăi. În magazinele de profil vei găsi cu siguranță cele mai cool modele de jocuri de poker, pe placut tuturor. 

  • Șosete amuzante 

Șosetele sunt un cadou unisex și extrem de amuzant de oferit prietenilor. Cu cât modelul este mai colorat și mai nebun, cu atât va stârni mai tare amuzamentul lor. Dacă vrei să le aduci un zâmbet pe buze, alege șosete amuzante cu spiriduși drept cadou de Crăciun. 

  • Pulover cu imprimeu de Crăciun

Puloverele cu imprimeuri de Crăciun sunt printre cele mai populare cadouri de sărbători. Mizează pe pulovere pufoase cu imprimeuri trăznite de Crăciun precum Let it snow. 

  • Cană cu mesaj de Crăciun

Și cănile cu mesaj de Crăciun sunt extrem de populare în rândul cadourilor de Crăciun, așa că nu ezita să alegi căni cu mesaje haioase, ce vor fi de îndată umplute cu vin fiert sau ciocolată caldă cu bezea!

  • Un set de îngrijire cu aromele Crăciunului 

Prietenele tale cu siguranță se vor bucura să primească în dar un set de îngrijire cu arome de măr și scorțișoară, care să „miroasă a Crăciun”. Optează pentru un astfel de set de îngrijire corporală și fă-le o surpriză aromată de Crăciun! 

  • Un tort artizanal de Crăciun 

Crăciunul înseamnă multe dulciuri, așa că poți oricând să completezi meniul prietenilor tăi cu un tort artizanal după rețete tradiționale. Un tort Red Velvet se va potrivi de minune în decorul Crăciunului! 

Sursa foto: Shutterstock 

Sperăm că sugestiile noastre de cadouri de Crăciun se vor demonstra a fi extrem de inspirate în goana ta după cadouri de Crăciun. Fă-i fericiți pe cei dragi de sărbători și gândește-te încă de pe acum la ce cadouri vei cumpăra pentru fiecare, căci numărătoarea inversă este gata să înceapă!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos