TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

6 idei de tinute elegante pentru zile ploioase

Sursa foto: Shutterstock

Desi suntem in plin sezon estival, prognoza meteo este extrem de schimbatoare: azi e soare, maine ploua! De cate ori nu s-a intamplat ca ploaia sa-ti ruineze planurile vestimentare? Temperaturile nu sunt tocmai scazute, insa posibilitatea iminenta a unei ploi torentiale cu siguranta ingreuneaza procesul de alegere a unui outfit la inceputul zilei. Insa nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca ne-au venit in minte cateva idei de tinute pentru zile ploioase atat de elegante si stylish, incat va aparea soarele pe strada cand le vei purta!

 

Stim ca esti nerabdatoare sa scoti din sifonier toate tinutele de vara si vestea buna este ca o vei putea face! Va trebui sa ai mare grija si la incaltaminte, insa, de preferat fiind sa eviti incaltamintea din piele intoarsa, aceasta fiind sensibila la apa. Cat despre umbrela, iti sugeram sa porti mereu in geanta un model pliabil, pentru cazurile in care te prinde ploaia prin oras. Cu aceste detalii in minte, iata ce idei de tinute elegante pentru zile ploioase iti propunem! 

  1. Rochia de vara, una dintre cele mai bune idei de tinute pentru zile ploioase 

Stim ca ardeai de nerabdare sa porti cele mai frumoase rochii de vara, iar ploile torentiale cu siguranta nu te pot impiedica sa le porti. Pentru acest gen de vreme, o rochie cu croiala scurta si maneci lungi este perfecta, atata vreme cat o vei compensa printr-un pardesiu lun, subtire si o pereche de botine din lac. Daca vrei ca rochia sa fie piesa de rezistenta a tinutei, alege un model elegant, cu imprimeuri indraznete. Cu siguranta va fi una dintre cele mai cool idei de tinute pentru zile ploioase! 

Sursa foto: Shutterstock

  1. Pardesiu si pantofi in tonuri vesele, printre cele mai stylish idei de tinute pentru zile ploioase

Zilele ploioase vin insotite de o atmosfera mohorata si deprimanta, motiv pentru care poti alege sa contracarezi acest efect printr-o tinuta vesela. Sugestia noastra este sa alegi un pardesiu elegant intr-o culoare electrizanta, asa cum este oranj, verde sau galben, ce inlatura intr-o secunda monotonia unei zile cu vreme rea. Opteaza, de asemenea, pentru accesorii vesele, insa in nuante usor desaturate, cum ar fi o pereche de pantofi si o geanta intr-o nuanta pastelata de galben. In rest, pastreaza tinuta intr-o zona cromatica neutra si alege sa porti o pereche de pantaloni eleganti gri sau nude, alaturi de o camasa alba. Nu-i asa ca este una dintre cele mai elegante idei de tinute pentru zile ploioase? 

Sursa foto: Shutterstock

  1. Fusta conica si trench coat nude, o combinatie eleganta pentru zile mohorate

Chiar daca retata clasica pentru un outfit potrivit unei vremi ploioase poate suna monoton in teorie, exista o multime de trucuri de styling la care poti apela pentru un look cool si elegant, in acelasi timp. Opteaza pentru o fusta conica neagra, o camasa alba simpla, o pereche de ciorapi cu banda si o pereche de botine negre, ce ajung la nivelul gleznei. Completeaza tinuta cu un trench coat nude, o geanta de dimensiuni miniaturale si cateva piese minimaliste de bijuterie. Vei fi, cu siguranta, cea mai eleganta si mai chic aparitie de la birou, cu asemenea idei de tinute pentru zile ploioase! Aproape de linia fina dintre elegant si smart casual

Sursa foto: Shutterstock

  1. Pantaloni de inspiratie masculina si botine, un look elegant pentru vreme ploioasa 

O pereche de pantaloni cu croiala masculina, in combinatie cu o pereche de botine cu toc gros si un top elegant sau o camasa cu imprimeu vintage poate constitui una dintre cele mai elegante idei de tinute pentru zile ploioase. Completeaza look-ul cu o geanta in stil retro si o umbrela clasica si esti gata sa intampini orice zi ploioasa. Cu atat mai mult cu cat vei reusi sa pui cap la cap un astfel de outfit intr-un timp record, cu un minim de efort! 

Sursa foto: Shutterstock

  1. Look monocrom din pantaloni si sacou, perfect pentru zile innorate si ploioase 

Outfiturile monocrome sunt intotdeauna idei excelente, cu atat mai mult cand vine vorba de idei de tinute sugestive pentru zile ploioase. Iti propunem astfel o tinuta in tonuri de gri, formata din pantaloni drepti cu talie inalta si un sacou din acelasi material, purtate impreuna cu o bluza de dama fina sau o camasa eleganta. O pereche de botine gri sau o pereche de pantofi in aceeasi paleta cromatica sunt completarea ideala a acestei tinute, sugestia noastra fiind sa le porti alaturi de o pereche de ciorapi peste genunchi

Sursa foto: Shutterstock

  1. Outfit all black si esarfa multicolora, una dintre cele mai inedite idei de tinute pentru zile ploioase 

Tot din seria de idei de tinute pentru zile ploioase face parte si outfitul all black pe care-l avem in minte. Opteaza astfel pentru o pereche de pantaloni sau jeansi negri cropped, ca talie accentuata, o bluza eleganta neagra, botine negre cu toc elegant, pe care sa le completezi intr-un mod fabulos cu ajutorul unei esarfe supradimensionate multicolore. Leaga-ti esarfa pe cap asemenea unui batic. Nu numai ca este un truc de efect, ci iti protejeaza si podoaba capilara de ploaia marunta care mai razbeste pe sub umbrela. 

Sursa foto: Shutterstock

Vino de hac norilor mohorati cu cele mai elegante idei de tinute pentru zile ploioase. Tine cont de propunerile noastre, pentru ca suntem de parere ca este destul de usor sa fii eleganta si sa arati bine, chiar daca vremea nu tine cu tine. Tinuta ta trebuie sa sugereze „I’m walking on sunshine”, cu toate ca afara ploua torential!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos