TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Ce fel de lenjerie intima prefera barbatii?

Lenjeria intima barbateasca este un accesoriu care trebuie ales cu grija, ca sa ofere un confort sporit, o stare de bine si de libertate. De asemenea, pentru ca vestimentatia sa se aseze mai frumos pe trup, lenjeria ar trebui sa nu aiba cusaturi vizibile in zona posteriorului sau pe picior.

Citeste, in continuare, pentru a afla ce fel de lenjerie intima prefera barbatii, care sunt cele mai bune materiale si croieli de purtat si ce design au cele mai indragite produse.

Care sunt modelele de lenjerie intima purtate de barbati?

Exista mai multe modele de lenjerie intima pe care le prefera barbatii. Acestea au talii diferite–inalta, medie sau joasa–, si lungimi la fel: scurta sau nu, cu slip sau pantalon. Si gama cromatica si designul sunt vaste. In functie de tinuta purtata, poti opta pentru mai multe stiluri de lenjerie intima ca sa te poti simti confortabil si activ, indiferent de ocazie sau activitate.

  • Chilotii traditionali stil slip

Chilotii de tip slip sunt cei mai intalniti in randul lenjeriei intime pentru barbati. Pot fi purtati cotidian si vin intr-o gama extinsa de modele si dimensiuni. Chilotii slip nu acopera picioarele si nici coapsele, insa, ofera sprijin pentru organele genitale. Produsul este excelent de purtat in timpul liber, la o terasa cu prietenii, la o plimbare in parc sau chiar la activitati mai dinamice, precum sportul.

Chilotii traditionali pot fi cu talie joasa, potriviti pentru pantalonii scurti sau blugi. Cei cu talie medie merg cu pantaloniii de costum, bermude sau clasici. Cei cu talie inalta te ajuta sa ascunzi formele nedorite de pe solduri si burta. In functie de ce talie alegi, perechea de chiloti slip iti va oferi lejeritate si comoditate. 

Totodata, poti alege produsele cu model amuzant, haios sau tiparele clasice si culori monocrom. Designul minimalist, traditional, de la brandul Key Underwear este excelent de purtat cotidian sau la ocaziile speciale, oferind clientilor modele si talii diferite.

Chilotii boxer

Boxerii sunt un model de lenjerie intima foarte popular. Acestia ofera multa lejeritate si libertate in miscare. Sunt confectionati din materiale mai rigide, insa, la fel de flexibile ca textura chilotului clasic. Exista boxeri cu slit, nasturi sau deschizatura simpla ori cu prindere elastica.

Lenjeria de corp barbateasca se regaseste in foarte multe modele. De exemplu, Cornette prezinta boxerii cu modele amuzante naturale, precum ciupercile rosii sau boxerii cu design sushi. Totusi, daca preferi un produs simplist, clasic si intim, alege boxerii monocrom.

Chilotii in stil pantalon

Chilotii in stil pantalon ofera suport pentru organele genitale, insa, acopera si coapsele. Forma de baza este cea a chilotilor traditionali, stil slip, la care s-a adaugat o parte de material care acopera piciorul. Produsul este potrivit atat pentru sezonul rece dar si pentru cel cald datorita tesaturilor de bumbac si spandex care mentin caldura optima in anotimpul iernii si previn transpiratia in perioadele calduroase.

Chilotul stil pantalon este considerat unul dintre cele mai bune lenjerii intime pentru barbati deoarece scoate in evidenta forma corpului, punand in lumina cele mai frumoase trasaturi: subtiaza silueta, reduce dimensiunea taliei si infrumuseteaza trupul.

Alte tipuri de lenjerie de corp barbateasca

- Pantalonii scurti

Pantalonii scurti pot fi purtati drept lenjerie de corp, fiind din ce in ce mai folositi in acest scop. Acestia difera de chilotii tip pantalon deoarece nu au croiala specifica de slip si nu sunt la fel de lungi. Nu sunt recomandati pentru sesiunile de sport, insa, pentru activitatile cotidiene ofera comoditate si miscare.

- Chilotii suspensor sport

Lenjeria intima suspensor sport sau jockstraps ofera protectie pentru partea din fata atunci cand barbatii fac sport, merg pe bicicleta sau desfasoara activitati mai grele. Ei prezinta un confort sporit intrucat corpul nu transpira si nici nu se irita. Produsul are o cupa interioara in care se pot adauga protectii suplimentare pentru sporturile de tip arte martiale sau rugby.

- Chilotii bikini pentru barbati

Chilotii bikini sunt considerati un „statement” al modei masculine. Regasiti in special in concursurile de culturism sau pe plaja, acestia sunt excelenti pentru expunere, insa, pentru activitatile obositoare sau sporturile grele, nu sunt recomandati. Chilotii bikini acopera zonele private ale unui barbat, insa, nu si coapsele sau picioarele.

 

Materialul lenjeriei intime barbatesti

Lenjeria intima pentru barbati trebuie sa ofere confort, lejeritate, libertate si textura placuta la atingere. Fibrele naturale, bumbacul, spandexul sau alte tesaturi care elimina umezeala, caldura excesiva si mirosurile sunt materialele potrivite pentru chilotii barbatesti.

In caz contrar, daca lenjeria de corp este realizata dintr-un textil rigid, cu foarte multe cusaturi, poate deveni o problema de confort si chiar de sanatate. Este extrem de important ca materialul sa fie elastic si moale, pentru a proteja foarte bine zona privata masculina.

Alege intotdeauna lenjeria intima barbateasca potrivita pentru corpul tau si gama cromatica asortata personalitatii si gusturilor tale si te vei simti intotdeauna bine si confortabil!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos