TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum sa organizezi o pijama party reusita: sfaturi si recomandari

Vrei o alternativa distractiva pentru serile petrecute alaturi de prieteni in oras? O pijama party poate fi ocazia perfecta pentru a crea amintiri de neuitat. Carouri.ro iti vine in ajutor cu sfaturi si recomandari pentru a organiza cea mai cool petrecere in pijamale.

Inainte de a trece la treaba, nu uita sa consulti si ghidul nostru din care vei afla cum sa alegi o pijama potrivita. Vei descoperi cateva criterii esentiale pentru alegerea pijamalelor, dar si idei si sfaturi utile, pentru ca tinuta ta pentru o pijama party sa fie impecabila!

Sfaturi pentru o pijama party reusita

  • Lista de invitati este esentiala, intrucat aceasta dicteaza tematica evenimentului si te ajuta sa planifici activitatile in functie de preferintele si interesele celor care vor participa la pijama party.

  • Trimite invitatii amuzante, care sa includa detalii esentiale, precum dress code-ul, o lista de lucruri pe care invitatii trebuie sa le aduca sau chiar un desfasurator al activitatilor si surprizelor pregatite pentru petrecere. Nu uita sa specifici ca fiecare invitat este liber sa poarte ceva in care se simte confortabil si pregateste cateva pijamale comode dintre care sa poata alege cei care nu si-au adus tinuta de acasa.

  • Pregateste o lista cu jocuri de grup care pot anima petrecerea, dar si activitati antrenante variate. Desigur, daca este o petrecere in pijamale pentru tine si prietenele tale, puteti sa va machiati si sa va coafati sau sa faceti o sedinta foto. In cazul care sunt invitati si partenerii, puteti opta pentru jocuri distractive pentru cupluri, insa trebuie sa aveti grija la spiritul competitiv, intrucat se poate transforma rapid intr-un fiasco daca apar neintelegeri in cadrul perechilor participante.

Recomandarile Carouri.ro pentru o pijama party de neuitat

Cadouri pentru invitati

Daca vrei ca prietenii sa isi aminteasca cu drag de petrecerea pe care ai organizat-o, poti alege sa le faci cadouri tematice. Pijamale de dama, pijamale barbatesti, sosete funny, sau balerini si cipici de casa - toate acestea pot fi cadouri perfecte pentru cei dragi care participa la pijama party.

Jocuri si concursuri amuzante

Pijama fashion & make-up contest

Un concurs de moda poate fi o idee reusita pentru o pijama party. Fiecare dintre invitati trebuie sa isi aleaga o pijama si sa defileze pe podium, in timp ce juriul ofera note. Si un concurs de machiaj pe nevazute se poate transforma rapid intr-o sursa de amuzament, asa ca pregateste cate o masca pentru somn pentru fiecare invitat care indrazneste sa participe, alegeti echipele prin tragere la sorti si stabiliti un juriu care va desemna castigatorii.

Perna buclucasa

Departajarile in cazul concursurilor pot fi facute in baza unor probe de talente sau a unor jocuri amuzante. Un astfel de joc este „Perna fierbinte”, in care participantii trebuie sa paseze de la unul la celalalt o perna, cocotati fiind pe cate un scaun sau alta piesa de mobilier. Pe jos sunt intinse perne, pentru a evita accidentarile, iar cine cade in incercarea de a prinde perna buclucasa este eliminat din joc.

Sacul si peticul

Scaunele muzicale este un joc care poate fi reinterpretat cu usurinta, astfel incat sa devina piesa de rezistenta a unei petreceri in pijamale. In loc de scaune, pregatiti saci de dormit pe care sa ii dispuneti in cerc, iar cand muzica se opreste, cine nu reuseste sa se strecoare rapid intr-un sac este eliminat. Dupa fiecare etapa, numarul de saci de dormit scade pana cand ramane unul singur, iar ocupantul acestuia este invingatorul.

Ghiceste somnorosul

Cat de bine va cunoasteti prietenii? Puteti afla cu ajutorul unui joc extrem de simplu si distractiv. Pregatiti cateva pijamale de schimb si folositi o camera pe post de cabina de proba. Trei invitati trebuie sa intre in cabina de proba si sa se imbrace cu cate una dintre pijamalele de schimb si sa isi faca un selfie cu fata acoperita sau de la gat in jos, pe care sa il trimita celorlalti. Invitatii ramasi trebuie sa ghiceasca cine si ce pijama a ales, iar cine ghiceste toate persoanele din spatele pijamalelor castiga.

Vanatoare de comori… sau sosete?

O vanatoare de comori cu tematica potrivita pentru o pijama party poate sa porneasca de la o serie de de indicii plasate strategic in buzunarele pijamalelor pe care le-ai facut cadou invitatilor la inceputul petrecerii sau poti apela la o strategie si mai amuzanta. Cumpara cateva perechi de sosete vesele pentru femei si sosete amuzante pentru barbati si imprastie-le prin casa, lasand  la indemana cate o soseta din fiecare pereche. Cine completeaza cele mai multe perechi de sosete funny este castigator. Acest joc poate avea numeroase variante, in functie de cat de complicat iti doresti sa fie.

Te-am convins ca o pijama party nu este potrivita doar pentru cei mici? Ei bine, data viitoare cand prietenii iti spun ca s-au plictisit de aceleasi cluburi si baruri in care iesiti de fiecare data, trimite-le o invitatie la o petrecere in pajama organizata de tine si spune-le ca tot ce trebuie sa aduca este buna dispozitie. De pijamale ne ocupam noi!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos