TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum să te îmbraci la majorat: Sfaturi și idei de ținute cool

Majoratul este una dintre cele mai importante etape din viața ta. Este vârsta care unește perioada copilăriei cu cea a maturității. Toată lumea își dorește un party de neuitat pe care să o petreacă alături de cel mai apropiați prieteni, într-un local sau într-o casă în care toți musafirii să se distreze.

 

Pentru că ești vedeta serii, este important să ieși la lumina reflectoarelor prin personalitatea, frumusețea, machiajul și ținuta ta. Citește în continuare pentru câteva sfaturi și idei de vestimentații cool și trendy pentru petrecerea ta!

 

Petrecerea de majorat la restaurant

Dacă vrei să petreci majoratul într-un restaurant clasic, fancy și dichisit, alături de prietenii tăi, atunci va trebui să abordezi un stil elegant. Alege o rochie în stil „Little Black Dress” sau, din contră, scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale tale cu o rochie mulată, scurtă, sau cu decolteu adânc. 

 

Indiferent de rochia pe care o alegi, aceasta trebuie să fie frumoasă și elegantă. Completează ținuta cu un dres de calitate cu model și o pereche de sandale cu toc sau pantofi stiletto.

 

Petrecerea de majorat la tine acasă

Dacă vrei să te bucuri de mai multă libertate și vrei să-ți serbezi majoratul chiar la tine în locuință, atunci te poți îmbrăca exact așa cum îți dorești, fie classy, simplu, extravagant sau sporty - contează doar să alegi accesoriile potrivite pentru a arăta impecabil la petrecerea ta!

 

Dacă vrei un sfat din partea noastră, atunci asortează un tricou dintr-un material plăcut la atingere sau un maieu de satin, cu o fustă scurtă sau midi, o pereche de șosete scurte și bijuteriile favorite. Cu atât mai mult, în cazul în care ai primit haine la party, atunci poți chiar să alegi dintre acestea și să te schimbi repede. Invitații vor aprecia cu siguranță gestul!

 

Petrecerea de majorat la terasă

Seara se lasă peste oraș, iar tu de abia ajuns la terasa unde urmează să-ți organizezi petrecerea. Ca să captezi atenția musafirilor încă din primele minute, poți purta o rochie tip cocktail deoarece este elegantă și comodă deopotrivă. Alege design-ul favorit, de la model floral la culori pastel sau nude. Pantofii trebuie să se asorteze cu restul outfitului, iar dacă vrei să dansezi, fii sigură că ai o pereche de espadrile comode la tine!

 

Petrecerea de majorat în club

Pentru că îți place viața de noapte și culorile reflectoarelor din cluburi, ți-ai propus să-ți serbezi majoratul în pub-ul tău favorit. Ei bine, aici poți combina foarte multe ținute, de la elegant chic, la o fustă provocatoare, un body, un dres potrivit pentru această ocazie și o pereche de botine cu toc înalt, până la salopetele ideale pentru orice tip de corp sau chiar o bluză dichisită acompaniată de pantaloni mulați sau denim.

 

Petrecerea de majorat la o sală de jocuri

Ce spui de o partidă de biliard, de bowling, de ping-pong sau de alte jocuri interesante pe care le poți juca alături de prietenii tăi? Deoarece majoritatea localurilor acestora beneficiază și de terasă și bar, poți opta pentru o vestimentație trendy, cu o fustă midi sau chiar mini și o cămașă dichisită pe care o prinzi la brâu într-un nod. Îți va fi ușor să te miști și vei avea și un outfit cool!

 

Petrecerea de majorat la picnic

 

Ce spui de o petrecere în care să te reconectezi cu natura, fie aceasta în inima unui parc din centrul orașului sau lângă un pârâu de munte? Dacă această idee îți surâde, este important să alegi un outfit comod. Dacă sezonul este călduros, atunci alege o pereche de pantaloni scurți și un tricou lejer, poate chiar și o pălărie de soare. Ia cu tine un cardigan sau jachetă, în special dacă mergi la munte sau în pădure, pentru că seara se lasă mai frig.

 

Petrecerea de majorat pentru un weekend în excursie

Dacă ți-ai propus să îți chemi prietenii apropiați pentru a-ți serba majoratul la munte sau la mare, atunci cu siguranță va trebui să încerci mai multe outfituri și să le iei cu tine pe cele mai bune. 

 

Depinde foarte mult de cazarea la care o să stai: ai închiriat o casă întreagă sau ai rezervat mai multe camere la o pensiune? O să mergi la restaurantul hotelului sau o să joci boardgames într-o singură cameră și vei avea un party discret, restrâns doar cu invitații tăi? 

 

Cert este că ai nevoie de o ținută elegantă, dar și de una casual și lejeră. Niciodată nu știi ce te așteaptă. Ba mai mult, pune în bagaj și costumului de baie, poate cazarea la care vei sta va avea piscină!

Pentru un majorat pe gusturile tale este important să îți faci o listă cu ceea ce îți dorești: locația, mâncarea, oamenii invitați și bineînțeles, outfitul și accesoriile aferente. Această listă te va scoate din orice încurcătură și te va ajuta să iei deciziile mult mai repede, astfel încât să te poți bucura de moment. Pregătește-te să petreci momente de neuitat și să fii în centrul atenției. La mulți ani și petrecere frumoasă!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos