TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Dresuri negre: 12 ținute cu o singură pereche de dresuri

Dresurile negre sunt incredibil de elegante, feminine și misterioase deopotrivă, fiind perfecte atât pentru activitățile formale, dar chiar și pentru plimbările lejere în parc alături de prieteni. Dresurile negre pun la dispoziție numeroase beneficii pentru toate doamnele și domnișoarele: oferă piciorului un aspect dichisit, un aer senzual, completează o gamă extinsă de ținute, sunt perfecte pentru perioadele friguroase și acoperă imperfecțiunile piciorului.

 

Descoperă cele mai trendy ținute pe care le poți purta cu o pereche de dres în nuanța negru, indiferent de sezon, de stilul abordat sau de activitățile și evenimentele la care participi!

 

Rochia Little Black Dress

Rochia Little Black Dress este incredibilă atât pentru evenimentele formale, precum nunta, botezul sau festivitățile de premiere, Revelion, zile de naștere, dar și pentru plimbările ocazionale în parc și în centrul orașului alături de familie și prieteni. Little Black Dress se potrivește de minune cu o pereche de ciorapi negri, simpli care să pună în evidență frumusețea rochiei.

 

Rochia Babydoll

Rochiile Babydoll sunt faimoase încă din 1960 și sunt ideale pentru serile de dans. Rochia are o formă inegalabilă, cu mâneci lungi, lungime scurtă, talie înaltă și decolteu mare, punând astfel linia taliei în evidență. Poate fi folosită pentru serile de cocktail, și se asortează de minune cu dresurile negre!

 

Rochia mulată pe corp

Rochiile mulate pe corp îți oferă un aer senzual, romantic și încrezător deopotrivă. Sunt ideale pentru serile la un restaurant romantic sau pentru vizionarea unui film la cinema. Pentru rochiile mulate, alege ciorapii cu model de linie la spatele piciorului deoarece îl vor face pe acesta suplu și elegant.

 

Rochia Blazer

Rochia Blazer este de cele mai multe ori lungă până la jumătatea coapselor și arată ca un sacou cu nasturi, cu toate acestea, poate fi regăsită și în model midi sau maxi, până la gleznă. Rochiile Blazer sunt ideale pentru locul de muncă și se vor potrivi la fix cu o pereche de dres negru și o pereche de încălțăminte cu toc, indiferent de culoarea piesei vestimentare!

 

Rochia Pulover

Pentru zilele friguroase de toamnă și de iarnă, poți crea ținuta perfectă alături de o rochie în stil pulover și o pereche de dres cu DEN gros, astfel încât să ai un look elegant, feminin, cozy și călduros deopotrivă. Există foarte multe modele de rochii Sweater, așa că alege-le pe cele favorite ție!

 

 

Fusta creion

Elegantă și feminină, fusta creion este una dintre piesele vestimentare atemporale care pune în evidență cele mai frumoase trăsături ale corpului tău! Fusta creion este recomandată în special persoanelor cu conformație de clepsidră și subțirele. Pentru ca fusta să se așeze foarte bine pe corp, ai grija la lenjeria intimă, aceasta nu ar trebui să aibă model ieșit în relief, însă trebuie să-ți oferte tot confortul de care ai nevoie.

 

Fusta cu pliuri

Fusta plisată face furori în lumea modei deoarece este extrem de versatilă în modele, culori, lungimi și materiale din care a fost fabricată. Astfel, pentru o ținută classy, alege fusta cu pliuri, o pereche de dres cu model dichisit, o bluză mulată pe corp, iar pentru sezonul rece, alege o jachetă care să nu depășească talia.

 

Fusta A-line

O fustă timeless care marchează talia și acoperă șoldurile, coapsele și fundul. Este versatilă și ideală pentru orice eveniment, fie acesta casual sau formal. Toate femeile ar trebui să aibă acest model de fustă clasică în garderoba lor deoarece poate fi asortată cu orice model de dres negru sau în alte nuanțe, cu bluze diverse și accesorii care mai de care!

 

Fusta pantalon

O piesă vestimentară lejeră, confortabilă și elegantă deopotrivă, fusta pantalon poate fi folosită în orice sezon, dar și la majoritatea evenimentelor la care participi. Este extrem de versatilă și se recomandă să porți o pereche fină de dres pe dedesubt pentru un aspect aparte și în trend!

 

 

Pantaloni conici

Pantalonii conici sunt potriviți pentru sezonul rece și pentru serile răcoroase de primăvară și vară. Dacă temperaturile sunt foarte scăzute, poți purta o pereche de dres negru pe dedesubtul pantalonului, iar modelul acestuia se va observa la glezne. Nu doar că îți va ține de cald, dar îți va oferi și un look trendy.

 

Pantaloni scurți

Un duo perfect pentru o ținută casual sau de drumeții este pantalonul scurt alături de o pereche de dres negru, de diferite grosimi DEN. Totodată, o astfel de combinație poate fi purtată și la concertele rock, pop, funk și hip-hop deoarece vei arăta cool și te vei putea mișca și dansa liber!

 

Ținute sexy

Pentru persoanele care vor să abordeze o ținută mai sexy, atunci recomandăm o pereche de dres cu bandă adezivă în culoarea negru, asemeni restul outfitului tău, fie acesta o fustă mini, un body, un crop top sau chiar o lenjerie intimă. Vei cuceri imediat inimile și privirile tuturor!

Dresurile negre sunt incredibile pentru toate activitățile și evenimentele la care participi. Datorită lor vei avea un aspect elegant, feminin, senzual și încântător și vei capta atenția tuturor! Alege vestimentațiile favorite din ideile oferite și simte-te încrezătoare, frumoasă și dichisită în fiecare moment!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos