TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Idei de cadou pentru Moș Nicolae: cum să îți surprinzi persoanele dragi

Sărbătoarea de Moș Nicolae deschide festivalul evenimentelor speciale ale lunii decembrie. Este una dintre cele mai îndrăgite sărbători de cei mici și adulți deopotrivă. Există numeroase tradiții ale acestei sărbători, precum locul în care se lasă cadourile: sub pernă, într-un ciorap decorativ mare sau în ghete, dar și oferirea de cadouri specifice: copiii primesc dulciuri dacă sunt cuminți și nuiele sau bucăți de cărbune daca au fost obraznici.

 

Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut persoanele dragi din familie, atât pe cei mici dar și pe părinți și bunici, atunci descoperă cele mai inedite cadouri le care le poți oferi în prag de Moș Nicolae!

 

Dulciurile și snacks-urile

Cadourile tradiționale de Moș Nicolae erau fructele, în special merele, mandarinele și portocalele, alături de covrigi și nuci. Ulterior, au apărut și alte dulciuri, precum ciocolata clasică și cea în forme specifice sărbătorii, cu oameni de zăpadă, Moș Nicolae, brazi sau fulgi de nea, banane, prăjituri, mini-chec sau chiar Panettone.

 

Aceste dulciuri pot fi oferite la orice vârstă deoarece toată lumea se bucură atunci când primește un desert pe gustul său. Alături de acestea, vei putea dărui pentru cei mici plicuri de ciocolată caldă, iar pentru adulți cafea sau chiar o sticlă de vin.

 

Obiecte vestimentare și accesorii

În prezent, cadourile pentru sărbătoarea de Moș Nicolae sunt mult mai consistente, așa că alături de fructele și dulciurile tradiționale, le poți oferi persoanelor dragi ție și obiecte vestimentare, accesorii sau decorațiuni pentru casă, fie acestea în tematica festivităților de iarnă sau pe gusturile lor. Iată astfel unele dintre cele mai îndrăgite daruri ce pot fi oferite de Moș Nicolae!

 

Mănuși

Mănușile sunt un cadou incredibil, mai ales pentru că este cea mai friguroasă perioadă din an. Pot fi oferite adulților și copiilor, și vei găsi cu siguranță numeroase modele, în culori variate și mărimi diferite, ideale pentru orice persoană. Alege mănușile de iarnă, termoizolante, fie acestea cu degete lungi, cu degete decupate sau cu un singur deget.

 

Papuci de casă, botoșei și mocasini

Toată lumea își dorește confort și căldură în locuință, mai ales atunci când afară plouă sau ninge, iar temperaturile sunt scăzute. Astfel, un cadou potrivit pentru sărbătoarea de Moș Nicolae sunt papucii de casă, botoșii sau mocasinii care vor ține cald la picioare și vor oferi comoditate piciorului.

 

Bijuterii

Bijuteriile sunt, de asemenea, un cadou foarte apreciat ce poate fi oferit celor dragi. De exemplu, pentru persoanele feminine din familia ta poți oferi cercei, medalioane sau brățări, iar pentru bărbați poți alege fie un lănțișor subțire sau chiar butoni de manșete pentru cămașă. Pentru fete, găsește bijuterii drăguțe, cu tematica festivităților de iarnă sau cu personajele favorite din jocuri și desene.

 

Haine pentru cei mici

Copiii sunt în continuă creștere, așa că dacă le vei oferi acestora piese vestimentare, în special pentru outfitul de școală sau pentru cel casual, atât cei mici, dar și adulții vor fi foarte încântați. Cu toate acestea, încearcă să vorbești înainte cu părinții pentru a afla mărimea corectă. Printre cele mai dăruite haine sunt: tricourile, bluzele și cămășile.

 

Șosete călduroase

Fie copil sau adult, toată lumea are nevoie de șosete. Acestea pot fi purtate cu toate tipuri de încălțăminte pentru toamnă și iarnă: chete, bocanci sau cizme, pentru activitățile sportive dar și pentru confortul din locuință. Vei găsi variate modele de șosete: uni, geometrice sau hazlii pe care le vei putea oferi cadou, așa că alege designul favorit și nu uita să iei o pereche și pentru tine!

 

Dres pentru doamne și domnișoare

Un cadou ce poate fi elegant și practic deopotrivă este dresul. Este ideal pentru fetițe, pentru mama sau bunica ta, cât și pentru partenera de viață. Descoperă gusturile fiecăreia și alege din numeroasele modele de dresuri cu model, simple, colorate, monocrome sau chiar cu design special: plasă, cu portjartier sau colanți.

 

Căciuli călduroase de iarnă

Nu în ultimul rând, căciulile pufoase pentru anotimpul rece sunt ideale în special pentru persoanele friguroase, dar și pentru momentele în care afară temperaturile sunt foarte scăzute, plouă sau ninge. Indiferent de vârstă sau de gen, vei găsi modelele pe care le cauți: de la design simplu, negru sau alb, la culori pline de optimism, ce aduc căldură în sufletul celor dragi!

 

Cosmetice, parfumuri și decorațiuni de casă

Un alt tip de cadou modern ce poate fi oferit în pragul sărbătorii de Moș Nicolae face parte din domeniul cosmeticii. Poți opta pentru numeroase produse de make-up: fard de pleoape, rimel, fond de ten, ruj, produse cosmetice: creme pentru față, gel de duș, loțiune de corp sau chiar seturi complete cu acestea, parfumuri și spray-uri de corp: cu miresme speciale pentru perioada festivităților de iarnă, dar și obiecte și decorațiuni pentru casă: bețișoare parfumate, suport pentru lumânări, decorațiuni de birou etc.

Sărbătorile de iarnă sunt conturate de timpul petrecut împreună cu familia și alături de persoanele dragi, fiind apoi urmate de însemnătatea culturală și religioasă, dar și dăruirea de cadouri. Surprinde-i plăcut pe cei din jurul mesei, cu delicatese dulci și daruri ideale vârstei și preferințelor!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos