TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Lenjerie pentru sezonul cald: 10 articole ideale pentru tinute lejere

Lenjerie pentru sezonul cald: 10 articole ideale pentru tinute lejere

Sursa foto: Shutterstock

Fiecare femeie isi doreste sa se simta atragatoare, cu atat mai mult acum, odata cu venirea mult-asteptatei verii. Din fericire, acest obiectiv poate fi usor de atins cu ajutorul unui set de lenjerie pentru sezonul cald, realizat din materiale de calitate, care se muleaza in mod ideal pe corp si care reuseste sa-ti evidentieze formele armonioase ale siluetei. 

 

In afara necesitatii, o femeie doreste sa arate bine si pe dedesubt, nu doar la exterior, iar sezonul cald este momentul ideal sa investesti in piese de lenjerie intima la moda, confortabile, care sa se potriveasca perfect tinutelor tale lejere de vara. Optiunile in materie de lenjerie pentru femei sunt multiple, iar astazi ne dorim sa te inspiram cu cele mai cool 10 articole de lenjerie pentru sezonul cald, perfecte pentru tinute lejere si chic. Bine, poate si cu o doza de senzualitate! 

Chic si confortabil 

Lenjeria intima este una dintre cele mai importante piese vestimentare spre care trebuie sa ne indreptam atentia in sezonul estival. Pe langa estetica lenjeriei de corp pentru femei, un rol important il joaca si confortul. Tinute chic la exterior si confortabile pe interior, asta ar fi deviza!  

Lenjerie pentru sezonul cald din bumbac 

Lenjeria de corp din bumbac a devenit o alegere din ce in ce mai populara in randul doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa se simta confortabil. Acelasi lucru este valabil si in randul figurilor consacrate din lumea modei, care aleg lenjeria intima din bumbac organic pentru un look clasic, nonsalant, fara a-si sacrifica confortul. 

Lenjerie fara cusaturi 

Chilotii sau sutienele fara cusaturi sunt un must-have in garderoba oricarei femei, cu atat mai mult cu cat sunt printre cele mai populare tipuri de lenjerie pentru sezonul cald. Pe langa faptul ca aceste piese de lenjerie intima sunt extrem de confortabile, acestea vor fi extrem de potrivite unor bluze, fuste sau rochii mulate, prevenind formarea dungilor inestetice pe corp. Acelasi rol are si lenjeria modelatoare pentru femei, pe care iti sugeram sa o adaugi instant in garderoba! 

Lenjerie pentru sezonul cald fara bretele 

Chiar daca din ce in ce mai multe femei opteaza pentru cele mai sofisticate bretele de sutiene, in cautarea acelei doze de senzualitate, vara este timpul sa renunti la bretelele sutienului si sa optezi pentru lenjerie pentru sezonul cald fara bretele. Exista o multime de sutiene la moda, lipsite de bretele, care se vor potrivi in mod ideal unor topuri sau rochii cu umerii goi! 

Lenjerie intima din dantela

Dantela va ramane intotdeauna eternul feminin, motiv pentru care lenjeria intima din dantela este in topul achizitiilor, sezon dupa sezon. Gama variata de modele si culori a lenjeriei intime din dantela este fabuloasa, asa ca asigura-te ca vei avea in dressing cele mai variate culori, pentru ca vara aceasta lenjeria din dantela se poarta si la vedere, nu numai pe sub haine. Exista multe piese din dantela ce pot fi purtate cu nasturi de la camasa descheiati, asa ca este timpul sa fii increzatoare si sa abordezi aceasta lenjerie pentru sezonul cald! 

Lenjerie pentru sezonul cald din catifea

De la dantela vom trece la alte texturi fine de lenjerie pentru sezonul cald, iar catifeaua se numara printre ele. Catifeaua ramane si in acest sezon in tendinte, pentru ca senzatia de confort adusa de atingerea unei lenjerii fine este de neegalat, cu atat mai mult in sezonul cald. Chic si confortabil, asa cum am promis! 

Sursa foto: Shutterstock

 

Fii in pas cu moda 

Cine a spus ca nu poti avea tinute lejere cand esti in pas cu moda? Stilul lejer si confortabil este la moda in acest an, mai mult ca niciodata, motiv pentru care si lenjeria intima este realizata in aceeasi parametri. Iata articole ideale de lenjerie pentru sezonul cald, preluate direct din revistele de moda! 

Lenjerie pentru sezonul cald cu printuri florale 

Acest sezon este cu siguranta cel al printurilor florale exagerate, iar lenjeria intima nu face exceptie de la regula! Fie ca vorbim despre lenjerie pentru sezonul cald din bumbac sau dantela, aceste detalii florale se regasesc pe o mare parte a pieselor de lenjerie pentru femei, aducand acea doza de feminism si romanticism de care o femeie are nevoie. Un motiv in plus ca sutientul tau cu motive florale sa se intrevada printr-un top usor transparent! 

Lenjerie pentru sezonul cald alba

Lenjeria intima alba nu mai este doar pentru mirese! Luand indicii de pe podiumurile de moda si din revistele fashion, vedem lenjerie alba pretutindeni, iar tinutele au unul dintre cele mai fresh aspecte. Preponderent din dantela, seturile de lenjerie pentru sezonul cald albe sunt piese ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba de vara. Iar daca iesi la o cina romantica cu partenerul, n-ar strica sa stie de existenta unei jartiere albe pe dedesubtul rochiei!  

Lenjerie intima inspirata din natura

Prezentarile de moda sunt o adevarata sursa de inspiratie, iar unul din trendurile intalnite este reprezentat de lenjerie intima in seturi inspirate din natura. Niciodata nu vei da gres daca vei alege sa porti lenjerie pentru sezonul cald in tonuri naturale si calde sau cu cele mai frumoase broderii sau elemente ale naturii. 

Lenjerie pentru sezonul cald tip corset 

Lenjeria tip corset este una dintre cele mai hot si senzuale trenduri in acest sezon. Mai mult decat atat, chiar si modele internationale abordeaza tinute indraznete compuse dintr-o pereche de jeans si un corset din dantela. Daca nu vrei sa adopti tinute atat de provocatoare, poti avea in vedere purtarea corsetului peste o camasa subtire, un alt trend care face furori in lumea modei! 

Lenjerie stil body 

Body-urile raman si in prezent unele dintre cele mai sexy lenjerii pentru femei. Cu atat mai mult cu cat abordezi tinute cu body-uri din dantela! Desigur, pentru tinute mult mai confortabile, poti integra in garderoba ta si body-uri din materiale precum bumbac sau matase. Important este sa stii cum alegi lenjeria intima in functie de forma corpului, pentru a te pune cat mai mult in valoare! 

Sursa foto: Shutterstock

Cu astfel de seturi de lenjerie pentru sezonul cald cu siguranta vei inspira feminitate prin fiecare por. Tine cont de sugestiile noastre si vei avea cu siguranta acel strop de senzualitate, chiar si purtand cele mai lejere tinute!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos