TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Stil vestimentar potrivit pentru femeile minione: sfaturi & trucuri

Stil vestimentar potrivit pentru femeile minione: sfaturi & trucuri

Sursa foto: Shutterstock

A-ti alege hainele atunci cand esti mica de statura si nu atingi inaltimea de 1,60 pare sa fie o adevarata bataie de cap, asa-i? Probabil nu de putine ori ti s-a intamplat sa renunti la o multime de piese vestimentare pe care doreai sa le porti, mai ales in aceasta era in care standardele dupa care sunt concepute hainele sunt pentru o inaltime medie spre mare. Astazi ne dorim sa abordam stilul vestimentar pentru minione si sa venim in ajutorul lor cu sfaturi si trucuri care sa le ajute sa “creasca” in ochii oamenilor. 

 

Daca si tu te regasesti in categoria minionelor, iti recomandam sa parcurgi articolul urmator, pentru ca tie iti este dedicat! Iti vom prezenta trucuri utile pentru minione, dar iti vom oferi si sfaturi in ceea ce priveste articolele must-have pentru tine sau ce trebuie sa eviti cand esti miniona. Iata, asadar, stilul vestimentar potrivit pentru minione care mai vor cel putin 10 cm in plus! 

Trucuri utile pentru minione 

Exista o multime de vedete internationale minione care au invatat cum sa adopte tinute care sa le sublinieze silueta si sa le puna in valoare atuurile. Asta pentru ca folosesc anumite trucuri ale stilului vestimentar pentru minione. Iata de ce mici trucuri trebuie sa tii cont, respectant tendintele in moda in 2021

Ajustarea hainelor 

Cea mai des intalnita problema a femeilor minione este lungimea hainelor, motiv pentru care iti sugeram ca odata ce ti-ai ales piesele vestimentare preferate, sa nu le lasi in magazin si sa ramai gandindu-te la ele. Mergi cu hainele la un atelier de croitorie si ajusteaza hainele in functie de proportiile tale! 

Accentuarea taliei, unul dintre cele mai utile trucuri in stilul vestimentar pentru minione

Faptul ca esti mica de statura nu inseamna ca nu poti arata la fel de mine precum modelele de pe podium. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi haine care sa te puna in evidenta si sa incepi prin a-ti accentua talia, ori de cate ori se iveste ocazia. In acest fel vei adauga vizual cativa centrimetri inaltimii tale.  

Pastrarea echilibrului intre proportiile corpului si cele ale hainelor 

Invata sa pastrezi un echilibru intre proportiile tale si hainele sau accesoriile pe care le alegi. Atunci cand esti miniona, este important sa optezi pentru haine cu imprimeuri mici, barete mici, bretele fine si genti mici si medii. In niciun caz contrariul!  

Monocromie, un truc important in stilul vestimentar pentru minione 

Atunci cand esti mica de statura, sa alegi un outfit de tip colourpop nu este o alegere inspirata, contrastele fiind mult prea puternice, iar tinuta piezandu-si continuitatea. Prin urmare, mizeaza pe stilul monocrom, care sa ofere o imagine de ansamblu unitara a stilului vestimentar pentru minione. 

Alegerea unui decolteu larg

Piesele vestimentare cu decolteu in V sau in U se numara printre hainele care avantajeaza minionele. Asadar, un truc de care sa tii cont este acela de a integra in outfiturile tale bluze, topuri si rochii cu un decolteu larg, care sa iti lase sternul la vedere. Acestea vor avea un efect de alungire a siluetei. 

Crearea iluziilor optice prin linii verticale 

Liniile verticale create de imprimeuri verticale, linii de cusatura, drapaje verticale sau pense au rolul de a crea iluzia optica de alungirea a corpului, motiv pentru care abordarea unor astfel de piese vestimentare este un truct de exceptie pentru persoanele mici de statura. 

Accesorizarea corespunzatoare a decolteului

O silueta miniona poate fi alungita prin alegerea accesoriilor potrivite pentru zona decolteului. Abordand decolteul in forma de V sugerat anterior, alege sa porti coliere lungi, fine. Evita insa colierele statement, ce vin la baza gatului, pentru ca acestea vor avea efectul opus! 

Adoptarea coafurii potrivite, un truc de care sa tii cont in stilul vestimentar pentru minione

Stiai ca poti adauga vizual cativa centrimetri inaltimii tale prin adoptarea unei coafuri potrivite? Una dintre coafurile ideale pentru femei minione este coada de cal, prinsa cat mai sus. Cu atat mai mult cu cat beneficiezi de un par lung! Daca ai parul scurt, ai putea sa il tapezi in zona superioara, pentru a-i oferi un plus de volum. Cocurile sunt, de asemenea, optiuni inteligente in stilul vestimentar pentru minione. 

Sursa foto: Shutterstock

Articole vestimentare must-have in stilul vestimentar pentru minione 

Vrei sa afli care sunt piesele vestimentare indispensabile unei femei minione? Iata cum poti adauga centrimentri in plus inaltimii tale prin aceste articole must-have! 

Sandale cu platforma, ideale in garderoba minionelor 

Daca esti deja constienta ca tocurile sunt solutia suprema pentru centrimetri suplimentari, iar pantofii stiletto deja te fac sa nu-ti mai simti picioarele, sandalele cu platforma sunt ideale in garderoba femeilor mici de statura! 

Pantalonii largi si blugii evazati cu talie inalta 

Ai gasit platformele perfecte? Atunci ai face bine sa le asortezi cu o pereche de pantaloni largi sau o pereche de blugi evazati cu talie inalta. Tocurile invizibile aflate sub materialul pantalonilor cu siguranta iti vor lungi considerabil picioarele. Sa nu mai vorbim de efectul taliei inainte, ce creeaza si ea o silueta armonioasa! 

Bluze cu decolteu in V

Deja am mentionat felul in care bluzele cu decolteu in V favorizeaza stilul vestimentar al femeilor scunde, asa ca astfel de piese vestimentare sunt de nelipsit din garderoba ta. Iti promitem ca te vor salva in orice situatie!

Rochiile midi sunt perfecte stilului vestimentare pentru minione

Daca te intrebi care sunt rochiile potrivite pentru minione, atunci trebuie sa stii ca rochiile midi se potrivesc perfect stilului vestimentar pentru minione. O rochie midi care sa-ti ajunga pana la jumatatea gambelor ti se poate potrivi chiar mai bine decat una scurta. 

Fustele mini 

Fustele mini sunt alte articole vestimentare de nelipsit din dressingul unei femei mici de statura. Asa ca daca te intrebai care sunt cele mai potrivite fuste pentru minione, ai gasit deja raspunsul! Desigur, poti opta si pentru fuste midi, insa aici trebuie sa ai mare grija la volumul fustei, pentru a nu avea surpriza ca-ti taie din inaltimea pe care incercai sa o castigi. 

Sursa foto: Shutterstock

Ce trebuie sa eviti daca esti miniona 

Prevedeai ca exista si articole vestimentare de care nu trebuie sa te atingi sub nicio forma, nu-i asa? Ei bine, iata ce trebuie sa eviti cand inaltimea nu este punctul tau forte! 

Pantalonii cu talie joasa nu exista in stilul vestimentar pentru minione

Asa cum pantalonii cu talie inalta sunt un articol must have pentru minione, pantalonii cu talie joasa au efectul opus. O pereche de pantaloni ca talie joasa nu va face decat sa accentueze faptul ca esti mica de statura. Si nu vrem asta! 

Piesele vestimentare oversized 

Daca esti mica de statura, trebuie sa stii ca hainele oversized nu avantajeaza stilul vestimentar pentru minione. Acestea iti pot fura din inaltime si iti mai pot adauga si cateva kilograme in plus, adaugand centrimetri in latime. 

Bluzele, topurile si rochiile pe gat 

Stim ca se poarta bluzele cu guler inalt, pe gat. Insa pentru o femeie mica de statura aceste tipuri de croieli pot face silueta sa para si ma scunda decat este deja. Iti aduci aminte ce-ti spuneam despre decolteul in V, suntem siguri! 

Manecile bufante trebuie evitate cu orice pret 

Manecile ample si bufante ale topurilor, bluzelor sau rochiilor sunt extrem de chic, insa nu pentru fetele minione. Acestea nu vor face decat sa adauge latime siluetei tale, lucru care nu te va avantaja absolut deloc. 

Gentile masive nu au ce cauta in dressingul unei minione

Stim ca gentile de dimensiuni mari sunt extrem de practice si la moda, insa nu se potrivesc stilului vestimentar pentru minione. O geanta masiva va accentua si mai mult faptul ca esti mica de statura. De asemenea, trebuie sa pastrezi proportiile de care-ti vorbeam! 

Boturile rotunde al pantofilor si baretele pe glezna 

Nu este obligatoriu sa porti intotdeauna pantofi cu toc cu varf ascutit, insa ai optiunea de a alege si incaltari cu varfuri de migdala, semirotunde, balerini, espadrile sau tocuri kitten. Orice, numai rotunde sa nu fie! Indiferent de varful perechii de incaltaminte, ideal ar fi sa stai departe de baretele pe glezna, pentru ca acestea vor taia din inaltimea picioarelor. 

Sursa foto: Shutterstock

Ai observat ca nu doar tocurile pot face minuni in alungirea siluetei? Speram ca sugestiile noastre sa-ti fie de ajutor in a sti cu ce sa te imbraci cand esti mica de inaltime, care sunt trucurile la care poti apela, dar si care sunt piesele vestimentare de care trebuie sa fugi. Respectandu-le, vei reusi sa vezi lumea „de mai sus” putin!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos