TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Stilul vestimentar parizian: Reguli esențiale pentru ținute chic

Stilul parizian continuă să fie un trend atemporal, folosit și astăzi în lumea modei de scenă, dar și în viața de zi cu zi, și la evenimentele importante din viața noastră. Cu un aer boem și cu o varietate aparte de piese vestimentare, culori, idei și modele, stilul „parisian chic” pune în evidență frumusețea trăsăturilor corpului, alături de o ținută complexă, elegantă și feminină!

 

Dacă vrei un look cool, trendy, chic și cu tendințe pariziene deopotrivă, atunci citește în continuare și află care sunt regulile esențiale pentru o ținută reușită în orice moment!

 

Feminitatea pe primul loc

Aspectul feminin și frumusețea naturală sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale stilului „parisian chic”. Un astfel de stil are grijă la modul în care combină piesele vestimentare, pentru ca acestea să se potrivească cu ocazia sau activitatea la care participi, cu paleta cromatică, cu design-ul și chiar cu textura hainelor.

 

Stilul parizian pune accentul pe siluetă, scoțând în evidență trăsăturile tale frumoase prin îmbrăcăminte, încălțăminte dar și prin accesorii, în special prin ciorapii de damă de calitate. Pentru un look complet și autentic, investește într-un parfum plăcut, persistent și într-un machiaj cu finish natural!

 

Un outfit chic și parizian pentru anotimpul toamnei poate fi format dintr-un palton în culori de nude, cu o rochie lejeră, feminină și elegantă, dres cu model și o pereche de pantofi cu toc mic. Pentru zilele călduroase, renunță la trench!

 

Cămașa albă - o piesă cheie pentru garderoba ta

Orice garderobă trebuie să conțină cel puțin o cămașă albă, atemporală și potrivită pentru orice eveniment, fie aceasta o plimbare în timpul zilei, programul de la serviciu, sau chiar o petrecere în centrul vechi al orașului. Indiferent de ocazie, cămașa albă este un element central în stilul parizian. 

Printre cele mai căutate sunt cămășile de bumbac și cele de mătase deoarece oferă confort, lejeritate, dar și un material durabil în timp. Cămașa poate fi purtată cu o pereche de jeans sau pantaloni de costum, sau chiar să o asortezi cu o pereche de ciorapi eleganți și o fustă potrivită formelor tale.

Simplitate versus design contemporan

Pentru garderoba pariziană contează mai mult eleganța și simplitatea decât modelele cu imagini, texte sau design trecător. De exemplu, vei vedea foarte rar o franțuzoaică purtând un outfit cu printuri, fie acestea animal print sau forme geometrice. Cu toate acestea, dacă îți dorești un asemenea design, nu vei da greș cu o bluză sau un tricou cu linii orizontale în alb și negru.

 

Ai grijă la detalii

Poate regula de aur a stilului parizian este întocmai să ai grijă la detalii. Fii creativă și combină piese vestimentare din trenduri separate, însă care să se potrivească „ca o mănușă”. Alege o jachetă lungă de piele, o fustă mini, un pulover turtleneck pentru anotimpul rece sau un o bluză subțire și o pereche de ciorapi peste genunchi. Astfel, vei asorta la fix mai multe piese vestimentare și vei avea un outfit chic și trendy!

 

Little Black Dress - piesa atemporală

Little Black Dress, sau rochia neagră, te va scoate din orice dificultate. Alege modelul favorit, fie acesta de dantelă, matase, bumbac, scurtă, midi sau maxi și bucură-te de fiecare eveniment și moment din viața ta cu un look chic, elegant și parizian!

Alege lenjeriile intime potrivite

Chiar dacă stilul parizian este un stil discret și decent, lenjeria intimă contează foarte mult deoarece aceasta oferă încredere și stare de bine. Pornind de la o lenjerie comodă, întreaga zi plină de activități se poate schimba. Îți va fi mai ușor să comunici cu oameni noi și să răspunzi la provocările întâmpinate!

 

Nu încărca ținuta cu bijuterii

Bijuteriile în stilul parizian trebuie să scoată feminitatea și naturalețea în evidență. Dacă-ți vei încărca ținuta cu aceste accesorii, atunci lumea va fi mai degrabă atrasă de podoabele tale decât de tine și de trăsăturile tale. Cu toate acestea, dacă vrei să ieși din anonimat și să pui o pată de culoare pe outfit, atunci alege o eșarfă fină, de mătase și cu design discret, însă colorat.

 

Sfaturi pentru o ținută autentică „parisian chic”

  • Machiaj natural. Pentru femeile pariziene contează foarte mult look-ul natural. Astfel, după respectarea regulilor anterioare de ținută, este recomandat să apelezi la un make-up discret și feminin, în defavoarea unuia bogat pigmentat.

  • Ciorapi negri. Ciorapii în nuanțe de negru nu se vor demoda niciodată din acest stil. Aceștia oferă piciorului o alură elegantă și provocatoare; negrul putând fi asortat indiferent de vestimentația aleasă.

  • Discreția brandului. Toată lumea își dorește haine de calitate, cu texturi lejere și durabile în timp, însă nu toată lumea vrea ca marca brandului să fie vizibilă. Ei bine, nici stilul parizian nu preferă acest lucru, așa că mărcile nu sunt la vedere.

  • Paleta cromatică. Stilul „parisian chic” preferă cu precădere nuanțele de negru, gri, alb și uneori bej sau nude. Este un stil care denotă eleganță prin simplitate, punând accentul pe îmbinarea ideală a pieselor vestimentare, decât alegerea unui outfit eclectic.

 

Stilul parizian de îmbrăcăminte pentru activitățile de zi cu zi oferă persoanelor un look autentic, elegant și feminin. Este un stil discret, însă atât de plin de poveste și caracter. Fii atentă la modul în care combini piesele vestimentare, alege o atitudine dichisită dar nepretențioasă și uimește-i pe cei din jurul tău prin frumusețea și încrederea în tine!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos