Contact: 0232-240-370 contact@carouri.ro

Gama de ciorapi MARILYN cuprinde: colectia clasica, colectia Fashion de sezon si colectiile exclusiviste Lux Line și Patricia Gucci.
Brandul MARILYN se adresează doamnelor si domnisoarelor care apreciază moda metropolitană prezentata într-o larga paleta de produse si coloristica.

Veti gasi ciorapi dama, dresuri sau colanti intr-o diversitate de categorii care sa satisfaca nevoile unei femei indiferent de anotimp sau preferinta.
Puteti comanda ciorapi clasici (dresuri) cu sau fara model, ciorapi dama grosi sau subtiri, ciorapi dama pantalon sau ciorapi peste ghenunchi, ciorapi dama tip plasa, ciorapi dama cu banda pentru port jartier sau ciorapi dama cu banda adeziva (elastica), colanti dama (leggings), ciorapi medicinali pentru (afectiuni de) varice, picioare grele, modelatoare de talie etc.
Produsele noastre sunt grupate in urmatoarele categorii: ciorapi clasici, ciorapi cu model, ciorapi cu banda , colectii exclusiviste si colanti;

Ciorapi dama Clasici
Ciorapi dama cu model
Ciorapi colectia LuxLine
Ciorapi colectia Gucci

Ciorapi Marilyn clasici (dresuri): ciorapi dama clasici ideali pentru toate ocaziile care va accentueaza feminitatea.
Ciorapi Marilyn cu model: ciorapi dama cu modele diverse: tesatura 3D, cu imitatii sau aplicatii diverse, inclusiv ciorapi tip plasa, perfecti pentru a promova o femeie increzatoare si atragatoare.
Ciorapi Marilyn colectie exclusivista: ciorapi LuxLine sau Patricia Gucci pentru femei elegante, pline de senzualitate.

Ciorapi dama cu banda
Colanti dama
Sosete dama dress
Talpici dress

Ciorapi Marilyn cu banda: ciorapi dama cu banda adeziva din silicon la interior cu rol de sustinere ce impiedica alunecarea dresului de pe picior, ciorapi dama cu banda pentru port-jartier, ciorapi peste genunchi.
Colanti Marilyn: Colanti dama sau leggings utilizati pentru un look modern.
Sosete Marilyn dres: sosete femei din dres ½ sau ¾ pentru tinute lejere.
Talpici Marilyn: talpici din diverse materiale (bumbac, bambus, poliamida, poliamida cu elastan – lycra), simpli sau cu model, oferind un sentiment de confort si comoditate in pantof.

Banner categ