Contact: 0232-240-370 contact@carouri.ro

Va oferim o gama larga de ciorapi dama, dresuri, colanti sau sosete femei intr-o diversitate de categorii care sa satisfaca nevoile unei femei indiferent de anotimp sau preferinta.
Puteti comanda ciorapi clasici (dresuri) cu sau fara model, ciorapi dama grosi sau subtiri, ciorapi dama pantalon sau ciorapi peste ghenunchi, ciorapi dama tip plasa, ciorapi dama cu banda pentru port jartier sau ciorapi dama cu banda adeziva (elastica), colanti dama (leggings), ciorapi medicinali pentru (afectiuni de) varice, picioare grele, modelatoare de talie etc. Deasemenea avem o gama larga de sosete femei si puteti alege dupa preferinte: sosete femei scurte sau normale, sosete femei flausate, sosete dama din dres, sosete dama lana, sosete dama bumbac, sosete femei bambus, talpici, sosete femei casual & sport ideale pentru incaltaminte lejera si sosete medica cu proprietati terapeutice.
Produsele noastre sunt grupate in urmatoarele categorii: ciorapi clasici, ciorapi cu model, ciorapi cu banda si colanti; iar sosetele femei la categoriile sosete 1/2 din dres, sosete 3/4 din dres, sosete clasice, sosete casual & sport si talpici.

Ciorapi Clasici
Ciorapi cu banda adeziva / dresuri cu banda adeziva pentru femei de la producatorul marilyn, calitate superioara.
Ciorapi cu banda
Ciorapi cu model
Colanti

Gama de ciorapi MARILYN cuprinde: colectia clasica, colectia Fashion de sezon si colectiile exclusiviste Lux Line și Patricia Gucci.
Brandul MARILYN se adresează doamnelor si domnisoarelor care apreciază moda metropolitană prezentata într-o larga paleta de produse si coloristica.

Banner categ