Contact: 0232-240-370 contact@carouri.ro

DISTRIBUIE postul special despre concurs, de pe pagina Facebook si primesti un CADOU de la Carouri.ro
Cadoul consta intr-un voucher gratuit, pentru a comanda online o pereche de ciorapi Marilyn SUPER20, inclusiv transportul aferent.

Concursul este saptamanal si are 2 premii identice. Unul pentru cine distribuie primul si unul prin tragere la sorti pentru celelalte persoane care distribuie.
Daca nu ai castigat la aceasta etapa aboneaza-te la pagina noastra de Facebook si vei avea o sansa data viitoare.
FII pe faza, distribuie PRIMUL si esti CASTIGATOR.

Regulament concurs:
Poate participa orice persoana care are un cont Facebook si da un Like la pagina Carouri.ro.
Saptamanal, pina in 1.05.2015, vom posta un anunt legat de acest concurs. Acest post are mentionat textul: „participant la concurs”. Persoana care distribuie primul acest post(din pagina Facebook/carouri.ro) este declarat castigator si va primi un voucher pentru a comanda online produsul aflat in concursul respectiv. Restul persoanelor care distribuie participa la tragerea la sorti pentru un premiu identic.
Validarea acestor vouchere se face prin adaugarea unui comment la post care sa confirme ca a castigat premiul, ulterior comunicarii din partea firmei prin mesaj personal.
O persoana care a fost desemnata castigatoare intr-o etapa, poate distribui postul, dar nu mai poate fi eligibila pentru un alt cadou.
La aceasta campanie nu pot participa angajatii sau rudele acestora.
Etapa saptamanala incepe luni si se termina duminica. Premiul prin tragere la sorti este ales in ziua de luni ulterioara etapei. Premiul pentru primul care distribuie poate fi acordat si in timpul etapei.