Contact: 0232-240-370 contact@carouri.ro
Povestea Noastră:
1991 - o colecție plină de culoare de lenjerie pentru femei
1993 - colecție de lenjerie de corp pentru bărbați
1994 - lenjerie de corp "zâmbitoare" pentru copii
1998 - Xmas - boxeri pentru bărbați
1999 - Happy Bra - sutiene colorate pentru adolescente
2000 - White Speciale - lenjerie de corp pentru fete
2001 - Be Fun - boxeri pentru bărbați cu printuri amuzante
2002 - Hot Touch - lenjerie de corp călduroasă pentru bărbați și femei
2003 - HEY! - un nou brand de lenjerie pentru lanțurile de hypermarket-uri
2004 - LOVE - lenjerie de corp pentru Ziua Îndrăgostiților
2010 - Maxi Confort - o colecție de lenjerie pentru femei
2011 - Why Not? - super-boxeri pentru super-macho
2012 - Night & Day - linie colorată și confortabilă de pijamale
2013 - Lady homewear - stiluri colorate, super trendy și confortabile
Compania MARILYN a fost înființată în anul 1992. În ultimii 20 de ani și-a construit și și-a consolidat progresiv poziția în industria de profil, oferind în acest moment produse de lux de ultimă generație.

Gama MARILYN cuprinde: Linia Clasica de sezon, liniile de exclusivitate Lux Line și Gucci. Brandul MARILYN se adresează femeilor care apreciază moda metropolitană șic într-o formă de foarte bun gust.

Datorită sistemelor moderne și riguroase de control al calității produsele Marilyn sunt produse high-end - compania a fost de două ori distinsă cu prestigiosul premiu "Excellence Fashion" la un concurs organizat de către revista de lux pentru femei "Your Style" și participă la numeroase expoziții și târguri internaționale, cum ar fi "Salonul Internațional de Lenjerie Paris".

Produsele MARILYN sunt larg recunoscute și în străinătate: SUA, Germania, Italia, Irlanda, Marea Britanie, Franța, Rusia, Ucraina, România, Estonia, Belarus, Letonia și Lituania.
În 1994, la inițiativa a doi oameni de afaceri polonezi Wojciecha Jankowskiego și Jerzego Mikitiuka s-a înființat o companie numită "Mitex" ce avea ca obiect de activitate distribuția și comercializarea de textile.

Dar în curând, datorită localizarii sale în centrul industriei ușoare, a evoluat într-o companie producatoare de lenjerie modelatoare. Din anul 1996 produce continuu lenjerie modelatoare, cu dorința de a înfrumuseța și înnobila silueta femeii.

În acei ani a fost o provocare pentru că nimeni nu aborda această problemă într-un mod cuprinzător. Până în prezent, compania "Mitex" a produs zeci de modele de lenjerie modelatoare, lenjerie pentru femeile gravide și pentru tineri. De șapte ori distinsă cu titlul "Fair Play", compania Mitex este singura companie din Polonia căreia i s-a acordat premiul "Golden Laurel Fair Play" și de trei ori i s-a acordat titlul de "Business Gazelle".

Aceasta este membru fondator al Asociației poloneze producătorilor privați de îmbrăcăminte și țesături afiliate PCPE "Leviathan" și unul dintre fondatorii Camerei de lenjerie Polonez.

Compania "Mitex" ia parte la acte de caritate și Comitetul polonez pentru Asistență Socială i-a acordat în anul 2000 statueta "Pentru Generozitate și Inimă Mare".
Compania Rabionek a luat ființă acum aproape 30 de ani și este un simbol de tradiție și experiență acumulată pe piața poloneză și în străinătate. Fiind un brand de familie, a treia generație beneficiază de înțelepciunea și experiența acumulată până în prezent și combină acest lucru cu ideile îndrăznețe ale tinerilor.

Este o companie în care profesionalismul se împletește cu o pasiune pentru a crea, iar acest lucru le permite ca în fiecare an să surprindă cu noua colecție bazată pe tendințele modei la nivel mondial.

Originalitatea, perfecțiunea în fiecare detaliu, pregătirea cu mare grijă și folosirea țesăturilor prețioase pentru a obține articole pentru acoperirea capului, este adevărata mândrie a companiei.

Lucrează cu cei mai buni și de încredere furnizori din Cehia, Italia și Polonia, care, împreună cu o linie de producție modernă le permite să atingă cea mai înaltă calitate de utilitate și de satisfacție a clienților.
Rewon S.A. este o companie dinamică înființată în 1995, care produce ciorapi și șosete pentru sugari, copii și tineri. Încă de la începutul existenței sale, obiectivul principal al companiei a fost și a rămas fabricarea produselor la cea mai înaltă calitate.

Rewon a devenit unul dintre cei mai importanți producători de șosete și de ciorapi pentru copii din Polonia și de peste hotare. În prezent, produsele companiei sunt vândute în peste 20 de țări de pe 4 continente.

Numeroasele certificate și premii de prestigiu care le-au fost acordate de-a lungul anilor confirmă faptul că produsele Rewon garantează un confort ridicat de utilizare pentru cei mai exigenți clienți: Copiii.
Scorpio Poland este o companie dinamică și cu o bogată experiență. Un număr tot mai mare de clienți îndrăgesc și cumpără produsele lor de înaltă calitate, cunoscute sub numele de brand YO!.

Produsele de bază sunt șosetele pentru bebeluși și pentru copii, ciorapii, șepcile și mănușile, dar în gama de produse se regăsesc și balerini, jambiere, chiloței și body-uri pentru copilași.

Accentul este pus pe calitatea ridicată iar produsele au certificări "Baby Safe" și "Children Safe" emise de către Institutul de Textile din Polonia.

Pentru a se potrivi cu gusturile celor mai exigenți clienți - copii – compania asigură diversitatea ofertei și urmărește cele mai noi tendințe în moda pentru copii. Destul de des copiii angajaților sunt primii cenzori, pentru că, până la urmă, copiii sunt cei care decid dacă produsul va fi de succes sau nu. Mai mult decât atât, compania consideră că prețurile accesibile sunt bunul lor de necontestat.

Sortimentele de sezon sunt prezentate de două ori pe an: primăvara/vara și toamna/iarna. În fiecare sezon, compania se bazează pe opinia clienților pentru a pune în aplicare noi modele și produse.
Compania STEVEN operează pe piața de îmbrăcăminte din 1995. De atunci, produsele STEVEN au dobândit reputație foarte bună nu numai în Polonia, dar și în străinătate. În cadrul tuturor acestor ani s-a lucrat la imaginea companiei și s-a creat un brand solid și de încredere. Acest lucru a fost obținut oferind clienților produse frumoase, calitative, durabilitate și, mai presus de toate, cu un raport preț/calitate foarte accesibil.

Posibilitatea de a folosi o gamă largă de culori, stiluri și modele duce la satisfacerea gusturilor celor mai pretențioși clienți care apreciază confortul de utilizare și, în primul rând, de calitate. În colecția STEVEN puteți găsi șosete elegante casual, clasice, sport, medicinale, precum și jambiere și ciorapi.

Compania participă la expoziții și târguri din străinătate, cum ar fi "Salonul Internațional de Lenjerie Paris", "Body Look" în Düsseldorf sau "Kiev Fashion" care sunt cele mai mari târguri internaționale de lenjerie, modă și galanterie.

Produsele noastre sunt foarte apreciate în țări precum Germania, Franța, Olanda, Rusia, Ucraina, Estonia, Bulgaria, Armenia, România, Cehia sau Slovacia.
Wadima este specializată în producția de lenjerie de corp și o gamă largă de bluze pentru femei și are o echipă de 300 de angajați cu înaltă calificare. A fost înființată în anul 1994 lângă Varșovia ca o mică fabrică și a avut la început 20 de salariați.

Concentrându-se pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților și înțelegerea gusturilor lor, compania a cunoscut o dezvoltare dinamică. În primii ani producția s-a axat pe produse din bumbac pur. În anii 2000 - 2005 au început să-și vândă produsele pe piețele externe. Compania a construit o poziție puternică în țările europene, iar exporturile au devenit unul dintre motivele puternice pentru creșterea companiei.

O parte foarte importantă a activității de zi cu zi a companiei este menținerea unei calități de top în fiecare aspect al afacerii. Pentru a avea 100% certitudine privind un regim tehnologic de calitate ridicat, WADIMA s-a concentrat pe integrarea ciclului tehnologic complet în cadrul companiei: lenjeria de corp este produsă pornind de la materiale de bază - firele.

Pentru Wadima, designul înseamnă măiestrie combinată cu tradiție, modern și inovație, în același timp. Acesta atrage fantezie, originalitate și modă stilată. Lenjeria de corp Wadima asigură confort ridicat, comoditate și eleganță și de aceea este atât de apreciată de către clienți.

Designerii Wadima coopereaza cu designeri din capitala italiană a modei, Milano, pentru a creea lenjerie de corp ce se încadrează în tendințele mondiale. Participarea la târguri ăn străinătate inspiră găsirea de soluții care vor surprinde plăcut clienții.