TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Returnare produse

Returnarea in termen de 14 zile

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retunarea se face din initiativa cumparatorului la sediul SC Group AS SRL din Iasi, Str. Prof. I. Simionescu, nr. 33, bl. S4 sau prin curier, trimitere simpla fara ramburs. Returnarea nu se accepta prin intermediul Postei Romane.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr 130/2000.

După recepționarea produsului returnat de către SC Group AS SRL, contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile de la data notificării în scris de returnare.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

Dacă plata originală se efectuează prin... Rambursarea contravalorii produsului se face prin...
Ramburs la ridicarea coletului Transfer bancar
Card bancar Transfer bancar


Returnarea produselor cu defecte sau lipsă componente/accesorii

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect sau a avea componente/accesorii lipsă în momentul primirii coletului, vă rugăm, în termen de 12 ore de la livrarea produsului, să ne contactaţi la 0754.045.412 pentru înlocuire.

Inscrie-te la newsletter

Ca sa fii la curent cu ultimele noutati si reduceri

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos