TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Returnare produse

Returnarea in termen de 14 zile

Conform legislației în vigoare (OUG 34/2014), renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice  comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Orice cerere de acest gen va fi trimisa către www.carouri.ro  in orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene www.carouri.ro  vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014. Formularul poate fi accesat aici.

Returnarea se face din initiativa cumparatorului la sediul SC Group AS SRL din Iasi, Str. Prof. I. Simionescu, nr. 33, bl. S4 sau prin curier, trimitere simpla fara ramburs. Returnarea nu se accepta prin intermediul Postei Romane.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OG nr 34/2014. Returnarea produselor trebuie sa se facă prin curier, consumatorul suportând cheltuielile de transport de retur conform legilor romanești. În conformitate cu legea română, consumatorul este responsabil doar in ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționării produselor.

De asemenea, recomandam utilizarea ambalajului original pentru retur, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul in timpul transportului.

După recepționarea produsului returnat de către SC Group AS SRL, conform legislatiei in vigoare, contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 14 zile de la data notificării în scris de returnare. Pentru satisfactia clientilor nostri, facem tot posibilul ca returnarea banilor sa se produca intr-un termen mult mai scurt decat prevede legislatia, respectiv in maxim 3 zile de la data receptionarii coletului retur in depozitul nostru si doar in situatii extreme se poate intampla sa returnam banii in termenul maxim de 14 zile. Dacă plata originală se efectuează prin... Rambursarea contravalorii produsului se face prin...
Ramburs la ridicarea coletului Transfer bancar
Card bancar Transfer bancar


Returnarea produselor cu defecte sau lipsă componente/accesorii

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect sau a avea componente/accesorii lipsă în momentul primirii coletului, vă rugăm, în termen de 12 ore de la livrarea produsului, să ne contactaţi la 0754.045.412 pentru înlocuire.

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos