TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

5 modele de sosete calduroase pentru zilele reci

Cand temperaturile de afara nu sunt prea prietenoase, nu ne vine decat sa ne cufundam intr-o canapea, sa ne ghemotocim intr-o patura calduroasa, sa purtam cele mai pufoase haine, sa ne rasfatam picioarele cu o pereche de sosete calduroase si sa bem o cana plina de ciocolata calda, in timp ce vizionam filmul preferat. Suna ca un cadru de film, nu-i asa? Si, trebuie sa recunoastem, sosetele joaca un rol fundamental in tinutele noastre din zilele reci, fie ca ne relaxam in confortul casei noastre, fie ca trebuie sa dam nas in nas cu vantul neprietenos si soarele cu dinti. 

Pentru ca ne dorim sa ai picioarele incalzite, chiar si in zilele cu temperaturi joase, ne-am gandit sa iti aratam cateva modele de sosete calduroase, pe care sa le porti in functie de ocazie si de stilul vestimentar abordat. Ti-am starnit curiozitatea? Daca pentru tine conteaza chiar si aceste mici detalii, din punct de vedere al vestimentatiei si al confortului termic, te invitam sa descoperi cele 5 modele de sosete calduroase pe care ti le-am promis!

1. Sosete calduroase tricotate pentru zile reci 

Odata ce ai descoperit sosetele tricotate, nu vei mai dori sa iesi din ele cat e ea ziua rece de lunga! Realizate, de regula, din lana, aceste modele de sosete calduroase sunt purtate din ce in ce mai des, atat de catre femei, cat si catre barbati si copii. Disponibile atat in modele lungi, pana sub genunchi, sau peste genunchi, dar, si in variante scurte, ce depasesc putin nivelul gleznelor, aceste tipuri de sosete pot fi purtate atat in confortul propriei case, cat si in combinatii vestimentare cu bocanci sau cizme. 

Exista in magazine cele mai diverse modele de sosete calduroase crosetate din lana, precum sosetele din lana super washed sau cele din lana alpaca, raspuns perfect al nevoilor tale de protectie impotriva frigului. Fiind moi si calduroase, acestea pot proteja picioarelor adultilor si copiilor in egala masura. Alege, asadar, sosete groase din lana pentru zilele reci si simte-te confortabil.

2. Sosete flausate din materiale calduroase

Cine nu prefera sosetele flausate in schimbul papucilor de casa? Daca te regasesti si tu in aceasta categorie, iti sugeram sa te indrepti spre sosete calduroase flausate. Pe carouri.ro, vei gasi o multime de sosete de femei, sosete de barbati, dar si sosete simple pentru fete si baieti, flausate pe interior, calduroase si confortabile, confectionate din bumbac si fibre elastice. Sunt potrivite chiar si pentru zile in care trebuie sa parasesti domiciliul si sa te confrunti cu vreme friguroasa!

Ce poate fi mai confortabil intr-o zi rece decat o pereche de sosete calduroase flausate, in culori vesele, care sa te binedispuna si care sa-ti asigure confortul termic de care ai nevoie? Fie ca faci parte din categoria feminina si alegi sa porti ghete, bocanci, cizme sau botine, fie ca esti un domn in cautare de sosete care sa poata fi usor purtate cu ghete sau pantofi de barbati, aceste sosete flausate calduroase sunt perfecte pentru sezonul rece.

3. Sosete din fibre de bambus, ideale pentru zile reci 

Rezultata in urma unei tehnologii noi, fibra de bambus este una dintre cele mai confortabile si moi materiale pentru sosete, avand o capacitate buna de control a temperaturii. Mai mult decat atat, fibra de bambus are o capacitate puternica de absorbtie, motiv pentru care sosetele din fibre de bambus sunt perfecte pentru zilele reci, fiindca mentin constanta temperatura talpilor tale. 

In magazinul nostru online vei gasi numeroase modele de sosete din bambus pentru baieti, fete, dar si pentru adulti, care ii vor putea incalzi pana si pe cei mai frigurosi. Vei vedea, o sa-ti fie mai mare dragul sa le porti!  

4. Sosete calduroase groase, cu modele simpatice 

Vrei ca o zi rece sa fie mai usor de suportat? Alege sosete casual pentru femei si barbati deopotriva, confectionate din materiale groase. Poti crea o tinuta deosebita optand pentru perechi de sosete vesele de barbati si femei, care nu numai ca vor reusi sa-ti scoata tinuta din anonimat, insa, iti vor „inveseli” si picioarele, mentinandu-le calde. Deja, ti-am povestit despre cum sa porti sosetele colorate, asa ca nu ramane decat sa pui in aplicare trucurile dezvaluite! 

Noi gasim foarte atragatoare sosetele pentru sezonul rece, pentru ca, pe langa faptul ca sunt calduroase, acestea au si modele simpatice. Sosete cu modele de sarbatoare, sosete cu dungi, cu inimioare, cu diverse mesaje, cu animale, cu alimente, cu forme geometrice, toate vor reusi sa te incalzeasca si sa-ti ofere o stare generala de bine. Cum ar putea sa nu te binedispuna o pereche de sosete cu model?

 5. Sosete calduroase cu talpa antiderapanta 

Tricotate, flausate sau pufoase, exista numeroase modele de astfel de sosete, dotate, insa, cu ABS pe talpa. Aceste modele de sosete calduroase sunt ideale pentru casa si sunt, cu siguranta, in topul preferintelor, mai ales, in ceea ce-i priveste pe cei mici. Aceste tipuri de sosete nu numai ca-ti vor tine picioarele calde, insa, vor putea preveni si cele mai diverse incidente, precum alunecarea pe gresie sau parchet. Si, cu atatea modele de sosete flausate cu ABS pentru fete, baieti, dar si pentru adulti, singura problema pe care o vei avea va fi aceea de a nu sti ce model sa alegi mai degraba! 

Ai putea considera ca o pereche aparent banala de sosete nu este semnificativa, insa, aceasta poate aduce o bucurie imensa in viata anumitor persoane. Si nu numai in ceea ce priveste confortul pe care acestea il ofera picioarelor tale si ale celor dragi! Alege si tu modele de sosete calduroase pentru tine si familia ta, pentru a-ti aduce doza binemeritata de caldura si de confort in zilele cu termometru inghetat!  

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos