TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cea mai buna lenjerie modelatoare: Cum o alegi?

Nu intotdeauna rochia preferata arata pe noi asa cum am vrea. In mod cert, dorim intotdeauna o talie bine evidentiata si un abdomen plat, dar nu intotdeauna reusim sa strecuram in agenda mersul la sala. Solutia cea mai la indemana, in aceasta situatie, o reprezinta lenjeria modelatoare.

 

In acest articol iti dam cateva informatii utile despre lenjeria modelatoare: cand poate fi folosita, care sunt beneficiile, cum o selectezi, in speranta ca vei sti ce sa alegi si vei arata in rochia preferata exact asa cum iti doresti.

 

La ce foloseste lenjeria modelatoare

Lenjeria modelatoare ajuta, in principal, la ascunderea pliurilor nedorite de grasime. Este tipul de lenjerie care modeleaza, prin simpla purtare, pieptul, talia, soldurile, fesele, coapsele. Cu ajutorul lenjeriei modelatoare se pot reduce pana la doua marimi, iar acest lucru creeaza o imagine care cu siguranta poate fi pe placul tau.

 

Lenjeria modelatoare rezolva problemele cu:

  • surplusul de piele nedorit dupa ultima cura de slabire;

  • surplusul de piele care exista dupa nastere;

  • silueta lipsita de tonus;

  • coapsele care au celulita.

 

Tipuri de lenjerie modelatoare

Lenjeria modelatoare este in functie de partile corpului pentru care a fost creata:

  • chilot (scurt, lung): sustine fesele, subtiaza soldurile, mai ales daca alegi varianta cu talie inalta. 

 

  • colanți: daca esti interesata mai mult de forma piciorului, atunci poti opta pentru colanti care dau o forma irezistibila piciorului.  

  • maiou: elimina umflaturile inestetice de la nivelul abdomenului, spatelui, pieptului. Exista varianta cu sau fara cupe pentru sani. In cazul in care optezi pentru varianta fara cupe pentru sani, trebuie adaugat un sutien de marime potrivita.

  • corset: se poarta tot pe sub haine. Corsetul minimizeaza imperfectiunile din zona abdomenului si ofera o talie de invidiat.

 

  • body: se poate purta si ca lenjerie de fiecare zi. Modeleaza tot zona feselor si a soldurilor.

  • rochie: are o lungime mai mare decât maioul, poate ajunge pana la jumatatea genunchiului. Poate fi cu sau fara cupe, poti opta varianta care te avantajeaza. 

Materialele din care este confectionata lenjeria modelatoare

Lenjeria modelatoare este in general realizata din materiale sintetice elastice:

  • poliamida;

  • elastan;

  • spandex;

  • microfibra.

 

Exista insa si modele care sunt confectionate din bumbac, matase sau chiar dantela. Este bine de stiut ca materiale precum spandaxul, poliamida si elastanul pot fi dificil de purtat pe timpul verii, cand se transpira foarte mult. Microfibra tine mirosurile departe. Pe de alta parte, bumbacul ajuta mai mult pentru ca absoarbe transpiratia si lasa pielea sa respire. 

 

Ce tip de lenjerie modelatoare sa alegi

Optiunea finala iti apartine, iar alegerea ta va depinde de mai multi factori:

  • care este tinuta pe care vrei s-o porti?

  • ce efect vrei sa obtii? Vrei sa obtii un efect pentru talie? Vrei coapse mai ferme? Vrei mai multe efecte combinate?  

  • ce control vrei sa aiba lenjeria modelatoare: control redus (pentru netezirea unor mici imperfectiuni), control mediu (pentru netezirea unor cute), control sporit.

Ce marime sa alegi la lenjeria modelatoare

Nu este indicat sa optezi pentru marimi mici, in speranta ca astfel sporesti efectul dorit. Degeaba vei arata perfect daca nu te vei simti bine. Daca nu esti sigura ce marime sa alegi, cere intotdeauna sfatul reprezentantului magazinului.

 

Ce culoare alegi pentru lenjeria modelatoare

In general, lenjeria modelatoare se gaseste in cateva culori:

Probabil ca cea mai buna optiune este lenjeria bej/nude, pentru ca devine invizibila, fiind asemanatoare culorii pielii.

 

Important de stiut

Lenjeria modelatoare are fara indoiala avantajele ei. Cu toate acestea, trebuie sa retii un lucru esential: lenjeria modelatoare nu slăbeste, indiferent de cat de mult timp o porti. De altfel, slipul sau ciorapii modelatori se recomanda sa fie purtati o anumita perioada de timp, nu foarte indelungata. Dincolo de disconfortul pe care il pot crea, poate lasa urme nedorite.

 

Este important sa stii ca, oricat de benefică ar fi lenjeria modelatoare, trebuie sa ai grija sa optezi pentru marimea care ti se potriveste, altfel ai putea avea probleme cu respiratia si miscarile.

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos