TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Colanti: idei de tinute care nu se vor demoda niciodata

Colantii sunt o piesa vestimentara extrem de adaptabila la diverse tinute, datorita unei game mari de imprimeuri si culori. Acestia pot fi purtati in majoritatea stilurilor de moda, precum casual, smart-casual, sport sau in cele influentate de miscari si tendinte sociale: hip-hop, rock, vintage-ul anilor ‘60, ‘80 sau perioada texturilor de tip animal print.

Iata cateva idei de tinute vestimentare in care poti folosi colanti si care nu vor iesi din lumea modei niciodata.

Colantii pentru activitatea fizica

Colantii merg la fix in tinutele sport, pentru activitatea fizica. Nu se vor demoda niciodata, mai ales, fiindca ofera corpului confortul, lejeritatea si libertatea de care are nevoie. 

Initial, colantii si-au facut aparitia in salile de dans din anii '80, apoi, au ajuns in randul tinutelor streetwear sau casual. Ei au devenit o piesa de rezistenta in acea perioada pentru femeile de toate varstele, indiferent de gusturile acestora.

Costumatiile sport din care colantii sunt nelipsiti, cunoscute si sub denumirea de activewear, sunt excelente pentru activitatile fizice indoors–la salile de sport sau chiar in locuinta ta–, pentru activitatile fizice outdoors–ciclism, drumetii, jogging, plimbare-, cat si pentru activitatile solicitante și cotidiene, precum diferitele drumuri din timpul zilei sau mersul la cumparaturi.

Colanti negri pentru tinutele casual

Colantii negri sunt excelenti fiindca se incadreaza perfect in tot felul de tinute. Si pentru activitatile zilnice si pentru evenimentele de seara, petrecute alaturi de prieteni sau cu familia. 

Pentru o seara in oras, asorteaza perechea favorita de colanti cu o rochita simpla sau cu design deosebit si o pereche de pantofi comozi. Picioarele tale vor parea foarte suple, iar tu te vei simti minunat!

Daca vrei sa pui in valoare frumusetea colantului, alegere o pereche cu imprimeu indraznet, precum un design tropical, alaturi de un tricou lung si incaltaminte cu toc. Este o costumatie care poate fi usor incadrata in majoritatea trendurilor in moda, astfel incat, vei fi mereu la inaltime.

Colantii de piele nu au varsta!

Colantii din piele sau cu acest aspect sunt utilizati frecvent in vestimentatiile feminine, inca, din anii '80, inceputul erei punk–metal. Avantajul lor numarul unu este acela ca pot fi achizitionati in numeroase palete cromatice.

O vestimentatie de zi, urbana, poate insemna: o pereche de colanti din piele, o bluza oversized in culorile sau cu imprimeurile favorite, alaturi de incaltaminte casual, sport sau sandale. Daca vrei sa participi la un eveniment de seara, acesti colanti se vor potrivi de minune cu o camasa si cu o pereche de pantofi stiletto sau botine.

Colantii si paltonul sezonului rece

Vestimentatiile care includ colantii favoriti si paltonul lung sunt intotdeauna prezente in lumea fashion. Pentru a te simti confortabil pentru perioadele pe care le petreci afara, alege colantii cu DEN mare, peste 70-80. Acestia nu doar ca iti vor tine de cald, ci, iti vor subtia piciorul si vor pune si partea superioara a tinutei si paltonul in evidenta.

Colantii si tinuta casual-rock

Cultura vestimentara a rockului a fost abordata intens in anii '70-'90. Nu este de mirare, asadar, ca au aparut numeroase idei si substiluri fashion potrivite pentru aceasta nisa. Colantii fac parte din outfitul casual-rock, oferindu-ti un stil chic.

Pentru perioada toamnei, asorteaza colantii cu un tricou sau cu o bluza de tip SKA, in patratele, alaturi de o jacheta din piele si bocanci. Pentru zilele calduroase, alege o pereche de colanti subtiri si un maiou lung. Poti purta fie o pereche de tenesi, fie o pereche de pantofi negri.

Colantii in nuante multicolore pentru tinute indraznete

Indiferent de anotimp, colantii in nuante multicolore vor pune o pata de culoare tinutelor tale! Indrazneste sa iesi din anonimat si sa te simti minunat cu articolele vestimentare preferate. Poti asorta pantalonii cu un tricou, o bluza oversized sau cu o rochie lunga si simpla.

Colantii office

Stilul vestimentar casual-office pentru activitatile de birou poate inseamna o pereche de colanti, o camasa alba asimetrica–mai lunga in spate si mai scurta in fata–, un sacou si o pereche de pantofi eleganti si comozi. Aceasta costumatie poate face parte din dress-code-ul tau de la job.

Colantii si fustele plisate

Combinatia vestimentara de colanti si fusta cu pliuri este excelenta atat pentru anotimpul toamnei, cat si pentru primavara. Outfitul face parte din stilul vestimentar glam, care continua sa schimbe hainele si accesoriile in functie de trendurile modei. Insa, indiferent de situatie, colantii sunt prezenti in acest stil in aproape orice conditii.

Colantii si cardiganul

Daca te grabesti la o intalnire cu familia, prietenii sau partenerul, alege o pereche de colanti, un top si cardiganul. Aceasta este o vestimentatie atemporala, extrem de usor de asortat, fiind pe atat de comoda, pe atat de chic si moderna!

Este bine de retinut ca, oricat de mult ti-ai dori, colantii nu sunt pantaloni! Acestia trebuie asortati cu anumite piese vestimentare in functie de evenimentul sau de activitatile la care participi. Incearca sa iei in considerare sfaturile mentionate si alege outfitul ideal pentru serile alaturi de prieteni sau plimbarile din parc!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos