TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum alegi ciorapii potriviti in functie de ocazie?

Tinutele din garderoba ta difera de la o zi la alta in functie de evenimentele la care participi. Atat hainele cat si accesoriile trebuie sa se potriveasca perfect cu tematica si cu gradul de formalitate al acestor intalniri.

Dresurile, cu model sau simple, ofera intregului outfit un aspect aparte, atunci cand ele sunt alese corect. Consulta sfaturile urmatoare pentru a sti cum sa alegi ciorapii potriviti in functie de ocazie!

Ce model de ciorapi alegi pentru nunta?

Tinutele de nunta sunt formate, in general, din piese vestimentare deosebite, elegante, care capteaza atentia persoanelor atunci cand intri intr-o incapere. Nunta este un eveniment social important atat pentru nuntasi cat si pentru invitatii si prietenii lor. Tinutele de nunta trebuie alese in functie de informatiile oferite de mireasa pentru a sti care este tematica ocaziei, localul in care se va desfasura evenimentul si culorile rochiilor domnisoarelor de onoare. Modelele de ciorapi pot fi numeroase, in functie de costumatia aleasa. De exemplu, daca alegi o rochie de lungime medie sau lunga dintr-un material confortabil si elegant, opteaza pentru un dres clasic de dama, in nuanta naturala.

Ce model de ciorapi alegi pentru cununia civila?

Tinutele pentru cununia civila se recomanda a fi elegante, insa, nu la fel de dichisite ca pentru o nunta. Ia in calcul anotimpul si vremea, deoarece vei petrece destul de

mult timp afara. O rochie confortabila pentru o cununie civila in sezonul cald poate fi completata de o  plaja extinsa de culori si modele de ciorapi. Daca evenimentul se desfasoara in sezonul rece, alege o pereche de ciorapi cu o grosime mai mare de 50 DEN.

Ce model de ciorapi alegi pentru botez?

Pentru botez, la fel ca in cazul cununiei civile, ai nevoie de o costumatie formala sau smart-casual. Ciorapii potriviti pentru un astfel de eveniment se recomanda sa nu fie foarte transparenti. Fie ca optezi pentru o rochie, fusta sau costum deux-pièces, poti alege un dres de culoarea negru care se va potrivi cu orice tip de tinuta.

Ce model de ciorapi alegi pentru petrecerile de tip corporate?

Petrecerile de tipul corporate se desfasoara, in special, in preajma Sarbatorilor de iarna, a aniversarii companiei sau pentru a sarbatori anumite realizari ale firmei. Acestea difera in functie de locul ales sau de tematica impusa. In cazul in care este un eveniment cu tematica, modelele potrivite de ciorapi trebuie sa corespunda cu piesele vestimentare necesare, un exemplu ar putea fi o tematica vintage, a anilor ‘20. Daca petrecerea nu abordeaza nicio tema specifica, alege o garderoba eleganta alaturi de un dres cu dunga la spate pentru ca silueta si postura ta sa iasa in evidenta.

Ce model de ciorapi alegi pentru petrecerile cu prietenii?

De obicei, petrecerile alaturi de prietenii tai se desfasoara in diferite locuri publice. Evenimentele de seara sunt excelente pentru garderobe curajoase, atragatoare. 

Indiferent de piesele vestimentare alese pentru o noapte de club, opteaza pentru o pereche de ciorapi cu banda adeziva sau portjartier pentru ca piciorul tau sa fie fermecator, iar tu sa te poti simti confortabil pe intreaga durata a evenimentului.

Intalnirile relaxante la terasa unui pub nu necesita o atentie sporita pentru costumatia aleasa. Opteaza pentru o rochie lejera, confortabila alaturi de un dres de calitate cu modele amuzante. De exemplu, poti purta o pereche de ciorapi cu silueta unei pisici sau un dres in culori indraznete.

Ce model de ciorapi alegi pentru evenimentele de familie?

Zilele de nastere, zilele onomastice, intalnirile din preajma Sarbatorilor sau cele ocazionale, din cadrul familial, sunt adesea acompaniate de o tinuta casual sau smart-casual. Pentru a imbina placutul si confortul, poti opta pentru o pereche de colanti lejeri si o rochie dintr-un material usor.

Ce model de ciorapi alegi pentru un spectacol de muzica sau o galerie de arta?

Spectacolele de muzica, vernisajele si galeriile de arta sunt evenimente sociale in care se creeaza diferite conexiuni intre persoanele participante. In functie de tematica acestora, va trebui sa acorzi o atentie mai mare sau mai mica asupra garderobei tale.

Vizitele in galeriile de arta sau la muzeu implica mai multa miscare pentru a putea vedea toate exponatele prezentate. Daca alegi o tinuta eleganta, incearca sa optezi pentru o pereche de ciorapi ce ofera comoditate pentru mers.

Totodata, retine ca modelele de ciorapi si piesele de garderoba difera foarte mult de la un spectacol de muzica la altul. De exemplu, daca participi la un eveniment cu orchestra sau la o piesa de teatru, costumatia ta va trebui sa aiba o eticheta eleganta.

La polul opus, daca mergi la un concert in care vei dansa, dresul trebuie sa ofere libertate de miscare. El poate avea diferite modele amuzante sau poate fi un dres tip plasa, care, in mod sigur, te scoate din cotidian.

Ciorapii cu model si dresurile sunt piesele de rezistenta ale garderobelor casual, smart-business si elegante. Datorita acestora, poti crea diferite combinatii de tinute potrivite pentru evenimentele speciale, precum nunta, botez, revelion, concerte, spectacole sau alte tipuri de intalniri sociale

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos