TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum alegi culoarea lenjeriei intime in functie de tinuta?

Cum alegi culoarea lenjeriei intime in functie de tinuta?

 

Pentru a compune tinuta perfecta, va trebui sa fii atenta la fiecare element in parte si sa asortezi cu atentie fiecare piesa vestimentara. Un aspect ce nu va trebui neglijat este acela al lenjeriei intime. Daca iti doresti sa arati perfect in orice moment, va trebui sa alegi lenjeria perfecta in functie de forma corpului, care sa se potriveasca perfect cu tinuta aleasa.

 

Un look de invidiat se obtine cu usurinta prin alegerea unor haine in care sa te simti frumoasa si increzatoare, care se potrivesc evenimentului la care participi. Pentru o armonie completa a tinutei, va trebui sa optezi pentru lenjerie intima de culoarea potrivita. Iata cum sa o alegi.

Cum alegi culoarea sutienului

In general, este recomandat ca sutienul sa aiba o culoare identica sau cat mai apropiata de cea a bluzei sau rochiei pe care o porti. Acesta ar trebui sa fie cat mai putin vizibil dar, desigur, acest lucru depinde de evenimentul la care vei purta tinuta respectiva.

Culori discrete pentru hainele albe

Pentru o bluza, camasa sau rochie alba, cea mai potrivita culoare a sutienului este tot cea alba. Hainele de aceasta culoare tind, deseori, sa fie mai transparente, asa ca un sutien negru sau de o culoare aprinsa nu este o alegere inspirata din punct de vedere estetic. 

 

Acest lucru se aplica atat la o tinuta de birou, dar si la o tinuta eleganta sau un outfit casual. Daca nu ai un sutien alb, poti opta si pentru unul de culoarea pielii, dar va trebui sa te asiguri ca acesta se potriveste cu intreaga tinuta.

Sutiene colorate sau negre - cand sa le porti?

Hainele negre sau colorate iti ofera o mai mare libertate cand vine vorba de alegerea culorii sutienului. O tinuta all-black pentru birou sau pentru un eveniment important se va potrivi cel mai bine cu un sutien negru.

 

Pentru o tinuta mai lejera sau mai sexy, pentru un eveniment cu un dresscode mai putin riguros, poti experimenta cu sutiene de mai multe culori. Pe acestea le poti asorta cu alte elemente ale tinutei tale sau le poti folosi pentru a adauga o pata de culoare la o tinuta mai simpla. Cea mai importanta regula este sa pastrezi o armonie si sa nu combini prea multe nuante care sa nu se potriveasca.

 

Daca vei purta haine din materiale mai groase, iar sutienul nu va fi deloc vizibil, profita de ocazie pentru a te simti sexy si alege imprimeuri sau culori mai indraznete. Daca vei sti ca porti o lenjerie draguta, care te face sa te simti confortabil, acest lucru te va ajuta sa stralucesti in orice moment al zilei, indiferent de hainele pentru care vei opta.

Bretelele - vizibile sau nu?

In functie de tinuta pe care o alegi, poti purta bretele vizibile sau invizibile. Pentru un eveniment mai formal in care porti o bluza fara maneci sau care este mai decupata in zona gatului, o alegere confortabila va fi cea a bretelelor invizibile.

 

Pentru o tinuta sexy, poti obtine un efect cu adevarat impresionant daca vei opta pentru bretelele decorative, cu modele vizibile la nivelul decolteului. In general, acestea sunt disponibile in culoarea neagra si se potrivesc cel mai bine unui sutien de aceeasi culoare.

Cum alegi culoarea chilotilor

In cazul chilotilor, poti folosi acelasi principiu de alegere a culorilor ca cel aplicat la sutiene. Pentru o fusta sau o pereche de pantaloni alba, crem sau orice alta culoare deschisa, este recomandat sa alegi tot chilotii albi sau de culoarea pielii. Daca materialul este strans pe corp sau usor transparent, o pereche de chiloti intr-o culoare mai puternica risca sa fie vizibila si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

Cand poti purta chiloti colorati?

Daca tinuta ta include o pereche de pantaloni negri sau niste jeansi albastri, poti fi mai flexibila in alegerea culorii chilotilor. De fapt, acest lucru este valabil pentru orice tinuta in culori mai inchise. Poti alege o pereche de chiloti negri, cu imprimeuri vesele sau printuri sexy, atat timp cat te vei asigura ca acestia au o talie potrivita cu cea a pantalonilor.

 

In cazul fustelor sau a rochiilor, cel mai bine este sa alegi o varianta cat mai simpla. Chilotii negri sunt perfecti pentru absolut orice tinuta in tonuri inchise dar, daca iti doresti sa te simti mai atragatoare, poti face o alegere mai curajoasa si poti incerca o pereche de chiloti rosii sau in alte nuante mai puternice. 

Chilotii ar trebui sa fie cat mai discreti

Chilotii ar trebui sa aiba o croiala cat mai discreta, dintr-un material subtire, pentru a evita aparitia urmelor vizibile. Acest lucru este valabil in special in cazul pantalonilor, fustelor sau rochiilor mulate pe corp. In cazul in care nu vei respecta aceasta regula, vei obtine un efect total inestetic, iar intreaga tinuta va fi afectata.

Alegerea culorii potrivite pentru lenjeria intima este foarte importanta pentru o tinuta ingrijita si frumoasa. In functie de evenimentul la care vei participa si de culorile hainelor tale, poti opta atat pentru o lenjerie cat mai discreta, dar si pentru nuante mai vii care sa te faca sa te simti sexy si sa iasa in evidenta intr-un mod cat mai placut.

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos