TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum să alegi pijamaua pentru alăptat: sfaturi utile

Cum să alegi pijamaua pentru alăptat: sfaturi utile

 

 

Alăptarea este unul dintre cele mai minunate momente de care poate avea parte o femeie. Acum, când ești responsabilă de hrănirea unui nou-născut, există șanse mari să te gândești la cele mai bune metode pentru a face alăptarea mai comodă pentru amândoi. 

 

De ce sa utilizezi pijamaua pentru alăptat

 

Investiția într-un set sau două de pijamale pentru alăptare este esențială pentru confortul tău. Ele fac alăptarea mai ușoară, sunt comode și extrem de confortabile, astfel încât singura ta grijă va fi starea de bine a bebelușului. Poate ți se pare nerealist, dar adevărul este că o perioadă destul de lungă după naștere vei fi blocată în pijama. Vei alăpta atât de mult și ziua și noaptea, încât diferența dintre cele două nu va fi foarte clară. 

 

Cum sa alegi pijamaua potrivită

 

Accesibilitate

Accesul ușor este cheia atunci când vrei să alegi cea mai bună pijama pentru alăptat. Scopul acestui tip de îmbrăcăminte este să îți permită să dormi confortabil, dar, în același timp, să poți avea acces ușor la sânii tăi, atunci când se face ora de alăptat. Unele pijamale pentru alăptat au fermoare sau nasturi în față, în timp ce altele pot avea clape ascunse, nasturi sau arici, pe care le poți deschide, pentru a-ți alăpta bebelușul. Cel mai important lucru este să poți deschide partea din dreptul sânului cu ușurință, eventual cu o singură mână, în timp ce cu cealaltă îl ții pe cel mic. 

 

Model

În funcție de nevoile tale personale, va trebui să alegi modelul de pijama pentru alăptare. Pentru spital este recomandată o cămașă de noapte. Vei primi des vizita asistentelor, care verifică lenjeria de corp (dacă ai născut vaginal) sau operația (dacă ai avut cezariană). După revenirea acasă, poți alege atât o cămașă de noapte dar și o pijama, atâta timp cât ambele sunt speciale pentru alăptare. 

Cele mai des întâlnite modele de pijama pentru alaptat vin sub formă de cămașă de noapte, pantalon și bluză sau pantaloni scurți și top. De asemenea, există seturi combinate care includ și un halat, astfel încât poți primi fără emoții orice vizită neașteptată. 

 

Material

Indiferent de modalitatea în care ai născut, pijamaua ta pentru alăptat trebuie să fie dintr-un material moale, deoarece cu siguranța va atinge locuri incomode sau chiar dureroase. De asemenea, cel mic va sta foarte mult la tine în brațe, lipit de pijamaua ta, din acest motiv trebuie să găsească o suprafață fină. 

Un nou-născut atașat constant de corpul tău, transferă multă căldură corporală, astfel încât materialul pijamalei tale trebuie să fie neapărat unul care să lase pielea să respire. 

Printre cele mai potrivite materiale se numără bumbacul organic, modalul, vâscoza sau mătasea naturală. 

 

Măsura

Alegerea mărimii potrivite pentru pijamaua ta de alăptare poate fi puțin complicată. Pijamaua ar trebui să țină cont de schimbarea corpului tău, astfel încât se poate să ai nevoie de o măsură mai mare decât ai purta în mod obișnuit.  Cel puțin în prima lună, așteaptă-te să alăptezi între 8 și 12 ori pe zi. Este foarte important să poți să te îmbraci și să te dezbraci ușor, așa că o măsură mai mare care îți va oferi lejeritatea necesară. 

O pijama pentru alăptare este special concepută pentru confort și comoditate, astfel încât să îl poți hrăni pe cel mic chiar și dacă ești proaspăt trezită din somn. 

Dacă ești în căutarea celor mai confortabile și moi pijamale, aici poți găsi tot ce ai nevoie. Deoarece există atât de multe nevoi, noi ne-am gândit să realizăm un model potrivit pentru orice mămică care alăptează. 

Consultati catalogul nostru

Cămașă de noapte pentru alaptare W693-134

 

Cămașă de noapte dama Cornette 100% bumbac.

Cămașă de noapte pentru alăptare W693-210

 

Cămașă de noapte pentru alaptare confectionata din bumbac de calitate superioara.

Compozitie: bumbac 100%

Cămașă de noapte pt alaptare W485-268

Cămașă de noapte dama Cornette

Compozitie: bumbac 100%

 

Recuperarea postpartum poate fi cu adevărat neplăcută. O modalitate de a trece mai ușor peste această perioadă, este folosirea unei pijamale moi, confortabile și flexible, pentru corpul tău în continuă schimbare. Multe modele de pijamale se concentrează doar pe funcția de alăptare, dar realitatea este că orice mamă merită cele mai comode pijamale, care să le facă să simtă libere și care să nu le constrângă corpul în niciun fel. 

Atunci când trebuie să alegi cel mai bun model de pijama pentru alăptare, accesul cu ușurință poate fi cel mai important detaliu. Cu siguranță vrei să te asiguri că poți deschide repede partea superioară a pijamalei, dacă ești obosită și ții un copil în brațe.  La fel, stilul este important deoarece vei vrea o pijama care să îți îmbunătățească aspectul, mai degrabă decât să te facă să arăți neîngrijită. În plus, poți lua în considerare cumpărarea unei pijama care să aibă dublă funcționalitate, atât pentru perioada de sarcină, dar și pentru perioada de alăptare. În acest mod te vei simți confortabil și ve trece peste aceste momente cu multă delicatețe și fără stres suplimentar.

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos