TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum sa porti sosetele: 7 idei de stil cu sosete colorate

Sosetele colorate sunt un accesoriu la moda indiferent de varsta sau gen. Ele pot fi asortate la multe tinute sport, casual, streetwear chiar si business. Sosetele de nuante vii si vesele te pot scoate din anonimat si iti ofera o gama de accesorii noi si indraznete.

Care sunt caracteristicile sosetelor colorate

Sosetele colorate sunt de mai multe categorii in functie de modelele imprimate. Ele se pot clasifica prin:

Gama extinsa

Sosetele in trend sunt usor de asortat pentru multe vestimentatii; astfel ele vin intr-o gama variata de culori, modele si imprimeuri.

Pretul

Sosetele vesele se clasifica si in functie de pret, acesta este dat de complexitatea modelului si al imprimeului, de calitatea materialului cat si de modul de fabricatie al acestora: dacă este realizat handmade sau in productie.

Calitatea

Calitatea se observa in primul rand prin imprimeul realizat corect si atragator, cat si prin materialul textil folosit. Un produs de calitate este bumbacul deoarece ofera confort si este potrivit pentru temperaturi extreme.

Modelul 

Sosetele pot avea un model creat in masa sau handmade. Acestea pot fi personalizate, in functie de cerintele clientului, sau pot avea modele cu numar de produs limitat.

Imprimeul

Imprimeul ofera bun gustul si design-ul esterior al sosetelor. Un imprimeu bogat in culori denota optimism. Poti chiar tu sa porti sosete vesele, acestea nu sunt create doar pentru cei mici.

Trendul cool al vestimentatiei cu sosete colorate

Carouri.ro iti ofera cele mai cool si creative idei prin care iti poti asorta tinuta la diferitele tipuri de vestimentatie si la evenimentele de zi sau de seara la care iei parte.

Fii cel mai cool invitat

Iesi din anonimatul musafirilor printr-o tinuta indrazneata. De exemplu, poti purta un articol vestimentar pe care sa ai mesaje personalizate despre mancare, iar sosetele tale sa aiba imprimeu cu produse alimentare.

Asorteaza-te cu anotimpul 

O alta idee vestimentara pe care o poti aplica atunci cand vrei sa ai o atitudine indrazneata este de a purta sosetele care reprezinta anotimpul. 

De exemplu, vantul rece al toamnei care goleste copacii de frunze te indeamna la un astfel de imprimeu dragut colorat:

Sau in cazul zilelor calduroase de vara, poti apela la un model cu frunze verzi si exotice, precum planta Monstera.

Instrumentul muzical si sosetele

Esti pasionat de muzica sau canti la un instrument si ti-ar placea sa arati acest lucru chiar si atunci cand nu esti la sala de repetitii? Adauga in garderoba ta o pereche cool de sosete cu imprimeu muzical.

Incurajeaza-ti prietenii la un stil de viata sanatos

Intotdeauna ti-a placut sa mananci sanatos si sa ai o dieta echilibrata, dar ai vrea sa ai grija si de alimentatia prietenilor tai? Poti aborda aceasta discutie chiar incepand cu o gluma despre sosetele tale amuzante cu imprimeu de fructe sau legume.

Spiritul sarbatorilor tale favorite si sosetele cu urari

Se apropie sarbatoarea ta favorita si iti doresti sa ai un accesoriu vizibil prin care iti poti arata entuziasmul. Alege sosetele cu tematica evenimentului tau favorit. De exemplu, poti alege un imprimeu cu Mos Craciun sau cu fulgi de zapada prin care sa arati ca de abia astepti cadourile de sub brad.

Daca se apropie sezonul de sarbatori pentru indragostiti precum Valentine’s Day sau Dragobetele, sosetele cu tematica aceasta pot fi un accesoriu potrivit atat pentru vestimentatia ta, cat si pentru cadouri.

Sosetele traditionale

Sosetele traditionale au imprimeuri si modele specifice unei zone istorice, alaturi de simbolurile caracteristice. Daca esti pasionat de cultura populara, de folclorul tarii, poti arata acest lucru prin purtarea unor sosete cu motive romanesti.

Protejeaza natura si trasmite mesajul

Iti pasa de vegetatia si fauna padurilor si indragesti animalele domestice cat si cele salbatice? Incerci sa transmiti mesajul si celorlalte persoane insa iti este greu sa te aventurezi intr-o asemenea discutie? Incearca sa dai indicii cu sosetele cu imprimeu de animale si este posibil ca ceilalti sa inceapa aceasta conversatie inaintea ta.

Sfaturi de urmat pentru tinuta cu sosete colorate

Atunci cand vrei sa porti sosete colorate incearca sa ai in calcul urmatoarele lucruri:

  • Foloseste culori care se potrivesc cu restul tinutei. De exemplu, daca ai un tricou in nuante de albastru cu verde, alege o pereche de sosete care contine predominant aceasta combinatie de culori.
  • Limiteaza-te la un grad de contrast mediu. Tinuta ta trebuie sa fie asortata pentru a nu se crea discrepante vizuale.
  • Daca alegi sa te imbraci in culori monocrome sau neutre de nunate inchise, alb, gri sau negru, alege orice tip de imprimeu, culoare si model deoarece acesta se va protrivi cu siguranta.

Indiferent de activitatile si evenimentele dintr-o zi a saptamanii, alege sa porti hainele care te avantajeaza si care te fac sa te simti confortabil. Ofera-i vestimentatiei un plus de culoare prin sosetele amuzante si vesele.

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos