TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Lenjeria intima: cum o alegi in functie de forma corpului

Lenjeriile intime ofera domnisoarelor si doamnelor increderea si senzualitatea pe care si-o doresc, mai ales, daca sunt potrivite pentru siluetele acestora. Exista numeroase forme, culori si marimi de lenjerie intima; de aceea, este foarte important sa le alegi pe cele potrivite conformatiei tale.

Daca vrei sa te simti libera, naturala si sexy intr-o lenjerie de corp, placuta la atingere si confortabila, consulta sfaturile si ponturile urmatoare. Vei afla, astfel, ce tip de lenjerie este ideala pentru silueta si gusturile tale, ca sa te simti intotdeauna puternica si atragatoare!

Cum alegi lenjeria intima potrivita?

Lenjeria intima trebuie sa fie aleasa in functie de masurile pe care le porti, deoarece, nu iti doresti o pereche de chiloti care sa te stranga sau un sutien care sa nu fie asezat corect pe bust. Ca sa iti cunosti marimea exacta, poti masura soldurile cu un centimentru, iar, pentru bust, va trebui sa probezi mai multe modele de sutien, astfel incat sa-l poti alege pe cel potrivit. 

Daca doresti sa achizitionezi un set, acesta va trebui sa fie in conformitate cu silueta ta. Incearca intotdeauna sa alegi lenjeria intima care te reprezinta si iti pune in valoare cele mai frumoase forme. Lenjeria intima poate fi purtata pe intregul an, indiferent daca este sezon cald sau rece.

Silueta clepsidra

Silueta clepsidra este conformatia ideala pentru femei deoarece este reprezentata de forme foarte bine proportionate si accentuante. Daca te numeri printre domnisoarele sau doamnele cu aceasta silueta, cu siguranta, esti norocoasa! Silueta ofera simetrie intre umeri si solduri si o talie ingusta.

Printre cele mai populare lenjerii intime purtate de persoanele cu silueta clepsidra se numara corsetele fiindca „sculpteaza“ corpul si pun in evidenta frumusetea taliei. Corsetul este completat de portjartier care, de asemenea, scoate la lumina trupul clepsidra.

Ca piese de lenjerie separate, sutienele balconette cu bretele transparente, potrivite pentru rochiile si topurile cu umerii goi, sau sutienele cu jumatate de cupa sunt excelente pentru un decolteu generos si talia clepsidra. Datorita formelor frumoase, chilotii bikini, sau tip brazilian, sexy si confortabili, iti vor pune in evidenta conformatia.

Silueta de tip mar

Silueta de tip mar este adesea vizibila la femeile plinute care au un bust generos, umeri lati si talie nedefinita. Picioarele subtiri si lungi trebuie scoase in evidenta, iar lenjeria intima trebuie sa mascheze kilogramele in plus.

Pentru ca o doamna sau o domnisoara cu silueta de tip mar sa se simta confortabil si sexy in lenjeria de corp, se recomanda folosirea unui corset modelator pentru a oferi corpului o conformatie mai supla si mai inalta, in special, in zona taliei.

Body-urile cu decolteu in forma literei V completeaza tinuta intima a unei persoane cu conformatia in forma de mar fiindca scot in evidenta busturile, modeleaza talia si ofera picioarelor un aspect tanar si frumos.

Deoarece, aceasta silueta este, adesea, asociata cu un bust generos, vei avea nevoie de un sutien cu acoperire completa care sa sustina sanii fara a pune presiune pe ei. In caz contrar, te vei simti inconfortabil. Poti completa sutienul cu o pereche de chiloti din dantela pentru un aspect senzual si feminin.

Silueta de tip para

Silueta de tip para este intocmai opusul celei prezentate anterior: conformatia in forma de mar. Lenjeria intima trebuie sa puna accent pe umeri si pe bust si sa acopere sau sa modeleze soldurile, posteriorul si picioarele. Lenjeria trebuie sa ii ofere corpului un aspect simetric intre partea superioara si cea de jos. Totodata, talia este mai ampla decat bustul.

Pentru siluetele de tip para, cele mai intalnite modele de lenjerie sunt cele in doua piese. Sutienul trebuie sa ofere volum si sa proportioneze formele. Poti opta pentru sutienul sport, bustiera sau cu cupa intreaga. In plus, sutienele cu push-up sunt intotdeauna o varianta estetica si practica.

 In partea de jos, chilotii de dantela in stil bikini se vor asorta cu sutienul. Daca vrei mai multa comoditate, poti alege si chilotii cu talie inalta. Sfat: incearca sa ii nu asortezi cu o pereche de blugi cu talie joasa sau cu rochii mulate.

Silueta tip dreptunghi

Silueta dreptunghi, cunoscuta si sub numele de banana, este specifica femeilor pasionate de sport, care au o conformatie atletica. Soldurile si umerii au aproape aceleasi dimensiuni, iar talia nu este definita. Bustul si posteriorul nu sunt proeminente.

Lenjeriile intime trebuie sa ofere iluzia unei talii subtiri, unui corp alungit, iar umerii, bustul, posteriorul si soldurile sa fie bine definite. Un body sau un corset modelator cu decolteu in forma literei V se dovedesc excelente. Incearca sa nu alegi lenjerie cu model de linii orizontale pentru ca nu te va avantaja.

Poti opta pentru mai multe modele de sutien, in special, cele tip bustiera, push-up sau cu jumatate de cupa. Totodata, poti asorta partea superioara cu o pereche de chiloti tanga, cu taietura inalta sau modelatori.

 

Lenjeria intima se recomanda a fi aleasa cu grija, pentru a se putea aseza frumos pe corpul tau. Incearca sa alegi marimea si modelul potrivit conformatiei tale. Daca vei folosi lenjeria sexy de corp alaturi de rochii sau haine mulate, incearca sa optezi pentru un sutien fara cusaturi sau bretele, iar linia chilotului sa nu fie vizibila.

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos