TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Lenjerie modelatoare după naștere: Cum o porți și modele recomandate

Lenjeria modelatoare este un miracol modern pentru persoanele care doresc să slăbească în urma unei nașteri. Acestea sunt prezente într-o gamă extinsă de modele și mărimi, fiind ideale pentru orice doamnă și domnișoară care se confruntă cu o siluetă dificilă. 

 

Lenjeria modelatoare îți va pune în valoare toate formele frumoase, creând o figură suplă în zonele abdomenului, pieptului, taliei, feselor, coapselor și șoldurilor. Dacă vrei să știi cum să alegi lenjeria modelatoare după naștere, cum o porți și care sunt modelele pe care le recomandăm, atunci consultă informațiile următoare!

 

Care sunt cele mai bune modele de lenjerii modelatoare de purtat după naștere?

Deoarece există numeroase lenjerii modelatoare care țintesc anumite zone ale corpului, precum abdomenul, șoldurile, talia, fesele sau coapsele, va trebui să alegi cu atenție produsele potrivite pentru nevoile tale. De exemplu, dacă simți că ai luat în greutate atât în zona abdomenului, dar și pe coapse, atunci vei avea nevoie de un articol care să acționeze în ambele locuri.

 

Lenjerie modelatoare 1: Corsetul

Corsetul este una dintre cele mai populare și îndrăgite lenjerii pentru perioada post partum, deoarece subțiază talia și oferă corpului un aspect de clepsidră. Majoritatea se închid prin mecanismul moș și babă, astfel încât vei reuși să îl pui pe tine rapid și ușor.

 

Corsetul poate fi purtat atât cu rochii largi sau mai strâmte pe corp, dar și cu alte piese de vestimentație, precum cămășile, bluzele sau chiar hainele de vară: tricourile sau maiourile.

 

Lenjerie modelatoare 2: Chilotul modelator

Chiloții modelatori pot fi purtați foarte ușor sub o pereche de pantaloni sau chiar cu fuste sau rochii de lungimi midi și maxi. Aceștia nu au cusături și acoperă zona abdomenului, șoldurile și coapsele. Pentru ca produsul să reziste pe corp întreaga zi, este prevăzut cu benzi de silicon pe interior.

 

Chiloții pot fi cu talie înaltă sau cu talie joasă, așa că este important să îi alegi neapărat pe cei de care ai tu nevoie, urmărind ghidul de mărimi dar și materialul acestora. Este, de asemenea, important să știi că această lenjerie nu trebuie purtată perioade lungi de timp deoarece poate irita corpul. Seara schimbă-i cu o pereche de chiloți obișnuiți și totul va fi în regulă!

 

Lenjerie modelatoare 3: Maioul și rochia modelatoare

Maioul modelator este o piesă ce poate fi purtată zilnic. Majoritatea se poartă pe deasupra sutienului deoarece în zona bustului acesta este decupat. Lenjeria acționează în special în zona abdomenului și a taliei, oferind o senzație plăcută și un plus de încredere pentru activitățile tale de zi cu zi.

 

Totodată, alături de maiou, dacă vrei ca zona feselor și cea a șoldurilor să aibă un aspect diferit, atunci poți investi într-o rochie modelatoare. Aceasta se comportă întocmai precum maioul, modelându-se pe formele corpului tău și oferind ținutei tale un nou look!

 

Lenjerie modelatoare 4: Dresul

Ciorapii cu talie înaltă vor ajuta la remodelarea abdomenului, taliei, șoldurilor, feselor și coapselor. Aceștia se mulează perfect pe piele și pot rezista pentru întreaga zi datorită benzilor de silicon. Dresul îți va oferi bunăstarea de care ai nevoie, iar în perioada mai rece din anotimp, acesta va acționa și drept strat protector suplimentar împotriva frigului.

 

Lenjerie modelatoare 5: Centura elastică

Centura elastică prevăzută cu banda adezivă este o piesă de vestimentație controversată deoarece majoritatea mămicilor noi spun că poate fi purtată fără nicio problemă, pe când alte femei nu au reușit să o țină pe ele nici măcar o zi. 

Cu toate acestea, centura elastică îți poate veni în ajutor. Produsul nu are cusături și nici sistem de prindere care să incomodeze, este plăcută la atingere și poate fi purtată cu foarte multe tipuri de haine, de la rochii la bluze și cămăși.

Care sunt avantajele lenjeriilor modelatoare purtate după naștere?

Foarte multe mămici noi doresc să piardă rapid greutatea acumulată în perioada nașterii și, deși lenjeriile modelatoare nu ajută direct în pierderea kilogramelor în plus, îți oferă mai multă încredere și sunt articole vestimentare de nădejde atunci când vrei să porți o rochie. În același chip, datorită beneficiilor acestora, vei fi mai motivată să te implici mai mult în programele pentru slăbit.

 

Beneficiile pentru sănătate ale acestor articole de îmbrăcăminte includ:

  • Lenjeriile modelatoare accelerează timpul de recuperare de după naștere.

  • Te vor face să te simți mai confortabil cu corpul tău.

  • Dacă ai născut prin secțiunea-C/ cezariană, atunci aceste lenjerii vor crea un strat protector între piele și hainele de zi cu zi, pentru a apăra locul.

  • Strânge și tonifică burta, șoldurile, talia, bazinul și partea inferioară a spatelui.

  • Unele femei se confruntă cu dureri de spate după naștere, cu ajutorul unei lenjerii modelatoare această senzație va fi minimă sau inexistentă.

 

Datorită lenjeriei modelatoare te vei simți mai frumoasă, iar încrederea și starea ta de bine vor crește numaidecât! Alege imediat după naștere lenjeriile modelatoare potrivite pentru trupul tău, și bucură-te în fiecare zi de un corp de invidiat!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos