TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Lenjerie pentru sezonul rece: care sunt cele mai confortabile si cochete alegeri?

Ce ne dorim in sezonul rece de la lenjeria noastra de corp? Sa fie confortabila si sexy, la fel ca in orice alt anotimp! Totusi, pentru a face fata temperaturilor scazute vei purta,probabil mai des decat in orice alta perioada a anului, dresuri si ciorapi grosi, de aceea trebuie sa te ocupi si de alegerea lor. 

In ceea ce priveste lenjeria intima pentru anotimpul racoros, iti propunem in continuare cele mai practice, confortabile si cochete optiuni pe care le ai!

Cum alegi tipul de chilot in functie de hainele pe care le porti

Exista o multime de modele de chiloti de dama pe care le regasesti in magazinele de specialitate, de aceea alegerea unora potriviti ar putea fi destul de dificila. Noi te sfatuim sa tii cont de hainele pe care le porti pentru a opta pentru o pereche de bikini adecvati. 

Asadar:

  • Chilotii tanga sunt ideali pentru ocaziile in care alegi sa porti rochii mulate sau pantaloni stramti. De exemplu, daca iarna porti des colanti, oricat de grosi, mizeaza pe o pereche de chiloti din aceasta categorie. Orienteaza-te inclusiv catre chilotii tanga fara cusaturi care nu doar ca nu sunt vizibili, dar de asemenea te vor face sa te simti mai sexy si mai increzatoare.
  • Chilotii clasici sunt extrem de comozi si cel mai probabil se regasesc si in colectia ta personala de lenjerie intima. Avand in vedere croiala specifica, ei ofera o stare de confort in timpul purtarii. Evita insa sa-i imbraci atunci cand porti pantaloni sau fuste cu talie medie sau joasa deoarece betelia din partea superioara a chilotilor s-ar putea vederea la un moment dat (cum ar fi atunci cand te apleci).
  • Chilotii hipster, cunoscuti si ca boyshorts, sunt echivalentul boxerilor la femei. Avand in vedere ca lasa dezgolita mare parte din abdomen si acopera soldurile, ei sunt alegerea perfecta pentru rochiile si pantalonii care urmeaza linia corpului. Atunci cand ii alegi, asigura-te ca marginile nu iti sectioneaza soldurile alegand o marimep potrivita.
  • Chilotii modelatori sunt asul tau din maneci atunci cand porti rochii mulate sau bluze care stramte pe corp. Acestia subtiaza talia, ridica posteriorul si te vor face sa arati cu cateva kilograme mai slaba. Opteaza pentru chiloti modelatori de calitate si lasa-i sa-si demonstreze magia!

Atunci cand vrei ca lenjeria ta intima sa se asorteze cu restul vestimentatiei, acorda atentie si culorilor. Daca porti rochii, fuste sau pantaloni albi nu este indicat sa ai un slip negru pe dedesubt. De asemenea, daca obisnuiesti sa porti jeansi sau haine inchise la culoare, nu te feri de lenjeria intima colorata. 

Cum alegi dresurile pentru sezonul rece?

Aparitia dresurilor in lumea modei este o adevarata binecuvantare pentru femeile din intreaga lume! Aceste accesorii infrumuseteaza tinuta si, in plus, au rolul de a crea un confort termic sporit, motiv pentru care trebuie sa le ai in dulapul tau in special in sezonul rece. Minunatele dresuri mascheaza micile imperfectiuni ale picioarelor - de cate ori le-ai folosit pentru a ascunde faptul ca nu esti perfect epilata? - si, mai mult decat atat, optand pentru ciorapi modelatori picioarele, fesele si abdomentul tau vor parea mai ferme. 

Ei bine, acum ca te-ai convins ca ai toate motivele sa iti completezi colectia de lenjerie de corp cu cateva perechi de dresuri, trebuie sa stii care sunt cele mai potrivite tipuri de ciorapi de dama pentru iarna. Recomandarea noastra sunt ciorapii megaopaci, care iti vor oferi un confort termic ridicat, fiind extrem de grosi. Ei au, de regula, minim 100 DEN. O alta varianta sunt ciorapii opaci-grosi, ideali pentru anotimpul rece, care au intre 70 si 99 DEN. Ciorapii opaci sunt si ei o alternativa pentru iarna, desi nu sunt foarte grosi. Ii poti alege pentru birou sau pentru evenimente speciale si se incadreaza intre 41 si 69 DEN.

Alte piese de lenjerie de corp pe care le poti alege in sezonul rece 

Body-urile sunt o alegere foarte practica pentru sezonul rece. Pe langa faptul ca arata incredibil de sexy, acestea iti vor conferi confortul termic necesare, acoperindu-ti perfect spatele si zona abdominala. 

De asemenea, nu uita sa iti achizitionezi si pijamelele potrivite. Mizeaza pe modelele confectionate din materiale care lasa pielea sa respire, cum ar fi bumbacul sau combinatiile din bumbac si elastan. Totodata, pijamaua trebuie sa fie adecvata obiceiurilor tale de dormit. Poti alege fie o pijama din doua piese, fie o camasa de noapte. 

Indiferent de anotimp, alege-ti lenjeria de corp preferata de pe carouri.ro!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos