TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Picioare calde in sezonul rece: dresuri la moda in 2021

Vremea este, încă, destul de capricioasă, deci, ai nevoie de ținute confortabile și călduroase. Cu ocazia primelor raze de soare timide, îți poți reinventa garderoba alegând cele mai cool accesorii, care îți pun în evidență feminitatea și personalitatea. 

Ciorapii de damă se numără printre articolele esențiale în orice sezon, însă, cât vremea este, încă, rece sunt, în mod sigur, de nelipsit în outfiturile tale. Iată, ce modele se poartă în 2021!

Dresurile negre 

Dresurile negre sunt itemuri clasice pe care trebuie să le ai și tu în garderobă. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi, acestea se vor potrivi perfect în diverse asocieri cu alte obiecte de îmbrăcăminte. Modelele realizate din mătase, transparente și cu imprimeuri sau broderii sunt ideale pentru ocaziile speciale și pot fi purtate chiar și în sezonul rece, dacă evenimentele au loc în interior. Mult mai populare în sezonul rece sunt, însă, dresurile mate. Fiind călduroase, acestea se pretează pentru purtarea în diferite contexte care implică petrecerea timpului în aer liber (le poți alege la o plimbare, la un concert în aer liber sau la job). 

Comandă ciorapi negri clasici pentru femei de pe carouri.ro. 

Ciorapii de damă în culori inedite 

Trendurile noului an propun integrarea în ținute a ciorapilor de damă colorați, dar, nu în sensul neglijent sau ostentativ. Poți opta pentru dresurile în nuanțe cărămizii, bleumarin sau în tonuri închise de roșu. Acestea sunt destinate ținutelor casual, lejere, dar, sunt adecvate și pentru ținutele de birou pentru că vor crea o imagine clasică. Asortate corect, le poți purta fără griji și în cadrul evenimentelor mai formale. 

Extrem de interesanți sunt și ciorapii de damă în degrade, opțiunea ideală pentru momentele în care îți dorești să ieși din tipare și uiți de ținutele banale. Ce spui despre ciorapii de damă Giselle?

Dresurile cu modele 

Spectaculoase și, deseori, intrigante, dresurile cu imprimeu te ajută să obții o apariție de senzație, în orice ocazie le alegi. Motivele florale, bulinele, fundele - toate sunt la mare căutare în acest an. Partea bună este că dresurile cu modele sunt disponibile atât în variante mai subțiri, cât și mai groase, de aceea, vei găsi cu siguranță și variante perfecte pentru sezonul rece. 

Dresurile care se poartă cu jambiere

În zilele în care trebuie să ieși din casă, deși, vremea este rece, optează pentru un model de dresuri care pot fi purtate cu jambiere. Această combinație te va feri de temperaturile scăzute și, nu în ultimul rând, îți va conferi un look foarte cool. Nu ești neapărat adepta layeringului vestimentar? Îți spunem un secret: poți alege un dres care imită jambierele și care creează un efect vizual spectaculos. Noi îți propunem acest model

Dresurile opace 

Dintre trendurile anului 2021, în materie de dresuri, pentru perioada rece a anului nu puteau lipsi dresurile opace (adică acelea care au minim 50 DEN). Acestea pot fi asortate cu ușurință atât cu fuste și rochii mini, cât și cu pulovere lungi sau hanorace supradimensionate. Atunci când achiziționezi dresuri groase, ia în calcul calitatea acestora și nu te abate de la ea. Astfel, vei obține o acoperire perfectă a pielii și, implicit, un efect optic estetic și un plus de confort termic. Poți comanda dresuri opace și de pe carouri.ro, bucurându-te de o gamă variată de modele, materiale, stiluri și mărimi. 

În 2021, fii feminină și atrăgătoare, fără să-ți sacrifici, sub nicio formă, confortul. Alege dresuri de damă, în tendințe, în acest an, de pe carouri.ro!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos