TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Tendinte de moda in 2021: articolele vestimentare ale momentului

Lumea fashion a anului 2021 readuce in centrul atentiei stilul minimalist, retinut confortabil si de bun gust, cat si modelele unisex potrivite pentru majoritatea stilurilor, gusturilor, genurilor si caracterelor diferite ale oamenilor.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte ale modei pentru anul 2021 si ai nevoie de sfaturi si ponturi pentru tinutele perfecte, consulta articolele vestimentare ale momentelor de sezon pentru anul 2021!

Stilul confortabil

2021 este un an in care majoritatea trece printr-o perioada diferita si solicitanta atat in activitatile cotidiene, cat si in domeniile educationale si profesionale. Noua moda fashion a venit in ajutorul acestora prin haine si costume lejere. 

Vei simti nevoia ca de fiecare data cand iesi in oras sau intr-un parc cu prietenii sau familia sa ai un look trendy si sa arati bine. Totodata, vei dori un grad sporit de comoditate. 

Astfel, primul trend al anului 2021 este definit dupa acest tipar. O pereche de colanti negri si o camasa oversized iti vor pune silueta intr-o lumina excelenta, in timp ce tu te vei simti relaxat si comod.

Daca lucrezi de acasa, insa ai numeroase videoconferinte pe parcursul unei saptamani, noile trenduri ale anului 2021 te vor ajuta sa abordezi un stil casual-business si confortabil. 

O tinuta relaxanta si office poate fi realizat usor dintr-un sacou, un tricou simplu, o pereche de pantaloni sau o fusta confortabila alaturi de sosetele ce iti poarta noroc. Culorile des intalnite sunt cele neutre: gri, alb sau negru.

Decupajele pentru topuri si rochii

Oamenii doresc sa atraga atentia prin stilul vestimentar si prin tinutele abordate. Astfel, topurile si rochiile cu decupaje in jurul decolteului sau al spatelui vor scoate persoana din anonimat. 

Decupajul este un artificiu vestimentar usor de asortat cu diferite articole si accesorii. De exemplu, pentru o seara de primavara poti purta o bluza cu decupaj la decolteu, o fusta scurta, impreuna cu o pereche de ciorapi de culoarea negru si o pereche de tenesi sau botine.

Fustele midi vaporoase

Deoarece stilul elegant si confortul sunt principalele elemente ale modei anului 2021. Fustele midi vaporoase sunt excelente si potrivite pentru numeroase stiluri vestimentare: clasic, casual, smart-casual si chiar business.

Poti asorta o fusta vaporoasa cu un design floral sau geometric, o pereche de ciorapi confortabili, cu model si cu o bluza sau top simplu negru. Aceasta idee de tinuta se potriveste oricarui stil mentionat anterior. Daca vei purta garderoba cu fusta midi pe perioada serii, nu uita sa iei o jacheta subtire cu tine.

Stilul minimalist si culorile neutre

Culorile neutre se asorteaza cu majoritatea stilurilor vestimentare. De asemenea, pot fi create foarte multe combinatii cu diferite piese: o rochie alba cu un dres de tip plasa in culoarea negru, o pereche de pantaloni si o camasa in aceeasi nunanta monochrome sau un costum in doua culori: negru si alb, sau nuante de gri.

Imprimeurile ecletice si combinatiile vestimentare inedite

Moda se afla intr-o perioada in care majoritatea vrea sa iasa din anonimat, din multime. Imprimeurile ecletice pe haine sunt intocmai artificiul de care are fashionul nevoie pentru a crea outfituri iesite din comun.

Mesajele si articolele cu design indraznet, vesel si viu sunt completate excelent printr-un contrast de culoare. De exemplu, daca vrei sa optezi pentru o pereche de ciorapi clasici cu culori indraznete, atunci restul pieselor se recomanda a fi neutre.

In caz contrar, daca porti un tricou sau o rochie cu design neon si colorat, restul articolelor vestimentare ar trebui sa fie simple. Nu uita ca poti asorta hainele clasice cu accesorii expresive.

Rochiile feminine si extravagante

Rochiile cu modele florale si design indraznet, precum umerii bufanti sau rochiile de tip oversized, au inceput sa fie din ce in ce mai intalnite in moda anului 2021. Acestea imbina aspectul diferit estetic cu comoditatea materialului.

Tipurile de rochii pot fi combinate cu ciorapii modelatori deoarece ofera un surplus de feminitate picioarelor, coapselor si abdomenului; astfel incat piesele se vor aseza perfect pe forma trupului iar tu te vei simti confortabil la petreceri si in activitatile de zi cu zi.

Plasele

Iesind din monotonia cotidiana, tinutele combinate cu plase infloresc moda anului 2021. Acestea te scot din anonimat si ofera garderobei un aspect vintage, regasit in anii '90. Plasele ofera stilului tau un aspect minimalist pe de-o parte, iar pe de alta parte prezinta un dinamism deosebit, alaturi de un grad mare de flexibilitate.

Pantalonii largi

Blugii skinny si pantalonii mulati pe corp sunt inlocuiti de pantalonii largi si comozi in anul 2021. Potriviti pentru orice forma de silueta: para, mar, clepsidra, acestia te vor face remarcata in fata prietenilor si familiei tale. 

Pantalonii largi pot avea diferite texturi, forme si dimensiuni. Daca alegi o pereche de pantaloni trei sferturi, poti opta pentru o sosetele peste genunchi si incaltamintea sport lejera. Completeaza tinuta cu un tricou streetwear si cucereste orasul!

Moda anului 2021 imprumuta multe influente din stilul retro, impreuna cu un aspect lejer si confortabil. Moda anului curent va aduce noi combinatii vestimentare pentru sezonul cald, cat si pentru cel rece. Alege piesele favorite si iesi din anonimatul cotidian!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos