TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Ținuta de școală: Sfaturi și idei pentru fete și băieți

 

Toamna se apropie cu pași repezi și alături de aceasta toți copiii și părinții se pregătesc de un nou an școlar. În majoritatea școlilor, uniformele nu mai sunt de mult timp obligatorii, așa că poți alege un outfit pentru copil prin care să îi scoți în evidență personalitatea. Nu uita totuși că școala este o instituție de învățământ!

 

Vrei ca vestimentația copilului tău să fie elegantă, comodă și trendy deopotrivă? Atunci iată ce sfaturi și idei îți prezentăm în ghidul de față pentru ca cel mic să se simtă bine și să se înțeleagă cu ceilalți încă din prima zi de școală!

 

Ținute de școală pentru fete

 

Indiferent de vârsta fetiței, aceasta va dori să aibă un cuvânt de spus în alegerea vestimentației școlare. Deoarece uniforma nu mai este obligatorie, acest lucru oferă mai multă libertate de exprimare, însă regulamentul de ordine interioară ar trebui să primeze în defavoarea gusturilor personale.

 

Cu alte cuvinte, este important să existe încă din familie o educație vestimentară, prin care copilul sa înțeleagă stilul pe care trebuie să-l abordeze, astfel încât outfiturile personale să nu contrazică regulamentul școlar.

 

O garderobă potrivită pentru o școlăriță drăguță și pregătită să învețe lucruri noi, ar trebui să respecte următoarele cerințe:

  • Hainele să aibă un aspect curat, proaspăt și plăcut mirositor,

  • Să fie alese culori pastel, nude, monocrome sau combinații de alb negru; nu culori puternice.

  • Să fie alese haine cu design simplu, fără vulgarități sau bogat în nuanțe și modele diferite,

  • Să aibă un aspect simplist, elegant,

  • Să nu poarte fuste sau rochii prea scurte sau decolteuri adânci,

  • Să nu îmbrace piese vestimentare transparente, cu paiete sau alte aplicații.

  • Să țină cont de vremea de afară, iarna se recomandă ca fetița să aibă căciulă și mănuși la venirea și plecarea de la școală.

  • Să poarte o ținută confortabilă pe tot parcursul orelor de școală.

 

Idei de ținute pentru fete

  • Rochia pentru zilele călduroase. Fetița ta poate purta rochii de diferite culori la școală. Ea va arăta elegant și drăguț deopotrivă, reușind astfel să comunice mai ușor cu cei din jurul ei. Pentru un outfit complet, alege o pereche de șosete finuțe și confortabile.

  • Pantalonii și cămașa. Copilul tău poate alege vestimentația clasică formată dintr-o pereche de pantaloni și o cămașă. Aceasta va fi potrivită atât pentru zilele călduroase, dar și pentru cele ale toamnei și iernii. Poți asorta perechea de pantaloni la numeroase modele de cămăși.

  • Fusta și cămașa. Asemeni ținutei anterioare, copilul tău poate purta o fustă midi sau maxi, alături de o cămașă, tricou sau bluză. Pentru perioadele cu temperaturi ridicate, cea mică poate purta o pereche drăguță de sandale, iar pentru zilele ploioase poate asorta outfitul cu o pereche de cizme de ploaie.

  • Ținuta de iarnă. Pentru ținuta de iarnă poți asorta oricare dintre vestimentațiile menționate anterior, însă dacă este foarte frig, recomandăm ca fetița să poarte o pereche de colanți în locul dresului sau chiar sub pantaloni.

 

Ținute de școală pentru băieți

 

Băieții își doresc, de asemenea, să fie cool printre prietenii lor, dar și aceștia trebuie să respecte cu strictețe regulamentul de ordine interioară. Întotdeauna este bine să alegi vestimentația împreună cu cel mic. Cu toate acestea, s-a observat că ținutele de băieți pentru școală se axează mai mult pe brand și calitate, decât pe piese cât mai diversificate.

 

Un outfit elegant, confortabil și plăcut de băieți, cu un aspect elegant pentru profesori, colegi și părinți înseamnă:

  • Piese vestimentare versatile, ce pot fi combinate la mai multe ținute,

  • Schimburile sunt obligatorii pentru orele de sport,

  • Copilul nu trebuie să aibă din start un sertar întreg de haine, ci trebuie să aprecieze modelele pe care le are,

  • Ținuta trebuie sa fie adecvată pentru vremea de afară. Băieții ar trebui să poarte neapărat mănuși în sezonul rece deoarece aceștia se vor juca în zăpadă.

 

Idei de ținute pentru băieți

  • Pantalonii cu tricou. Pantalonii cu tricou, bluză sau cămașă reprezintă un outfit ideal pentru băiatul tău. Acestea pot avea numeroase culori și modele, în funcție de preferințele celui mic. Accesorizează-i ținuta cu o pereche de șosete confortabile, dar și cu alte accesorii de care are nevoie. Pantalonii pot fi fie din material de costum, fie de denim.

  • Sacoul. Sacoul poate fi purtat de către cel mic la evenimentele speciale de la școală sau chiar într-o zi ca oricare alta. Băiatul va primi multe complimente ceea ce-l va ajuta să aibă mai multă încredere în el.

  • Hainele sport. Hainele de sport sunt de două feluri. Pe de-o parte cel mic poate veni îmbrăcat în haine confortabile, alături de o pereche comodă de încălțăminte, iar pe de altă parte, băiatul va avea nevoie de haine sport de schimb pentru orele de activitate fizică, dar și de sneakersi sport.

  • Ținuta de iarnă. Adesea băieții ies afară în pauzele de la școală pentru a se juca în zăpadă. Astfel, este important ca cel mic să fie îmbrăcat mai gros, de preferat cu o bluză din bumbac, dar și cu un tricou pe dedesubt sau de schimb, în cazul în care este prea cald în clasa de curs.

 

Ținuta vestimentară la elevi este foarte importantă. Chiar dacă vrei ca personalitatea celui mic să iasă în evidență, este necesar să respecți regulamentul interior al școlii. Întotdeauna alege hainele potrivite în funcție de sezon. Poți găsi pe Carouri.ro toate accesoriile pentru temperaturi mai scăzute și nu numai. Copilul tău se va bucura de hainele alese și va fi gata pentru un nou an educațional!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos