TRANSPORT GRATUIT Peste 200 Lei
RETUR GARANTAT in termen de 14 zile

Cum porți și cum asortezi espadrilele

Espadrilele, granița între confort, eleganță și feminitate deopotrivă, sunt perfecte de purtat pentru foarte multe ocazii și ținute vestimentare, atât vara, dar și în perioada primăverii tardive și toamnei timpurii. Alege din garderoba ta cele mai îndrăgite piese de purtat și simte-te comod și încrezătoare întreaga zi!

 

Dacă tocmai ți-ai achiziționat una dintre cele mai frumoase perechi de espadrile pe care ai pus ochii vreodată, însă nu știi cum să asortezi încălțămintea la outfitul de zi cu zi, nu îți face griji! Iată în continuare doar câteva exemple de outfituri potrivite pentru espadrile, dar și câteva evenimente speciale sau cotidiene la care poți purta fără probleme acest tip de pantofi!

 

Ce sunt espadrilele?

Espadrilele sunt un tip de încălțăminte foarte comodă și plăcută pentru mers. Sunt simple și stilate, foarte ușor de asortat cu majoritatea ținutelor. Asigură confortul picioarelor în zilele caniculare și sunt prezente în foarte multe forme și modele. 

 

Printre cele mai cunoscute tipuri de espadrile se numără: balerinii cu sau fără șiret, wedges și espadrilele slip-on. O încălțăminte de calitate va rezista impecabil pentru foarte multe sezoane!

 

De unde provin espadrilele?

Espadrilele, un nume întâlnit frecvent în cultura franceză - „espadrille” sau cultura spaniolă - „espartena” au apărut în lumea fashion în jurul anului 1320, păstrându-se până în prezent în topul celor mai populare modele de încălțăminte. 

 

Inițial erau purtate de persoanele sărace și de cei din clasa de jos, însă ulterior au devenit un articol îndrăgit și de casele de modă. La origini, espadrilele au fost fabricate dintr-un tip de iarbă mediteraneană dură, numită și esparto.

 

Cum asortezi espadrilele cu outfitul?

Espadrilele pot fi purtate la foarte multe ocazii, de la locul de muncă, la activitățile zilnice, ieșirile în oraș sau în parc alături de cei dragi, dar și în excursiile de la mare și de la munte. Iată deci cum poți asorta espadrilele cu vestimentația dorită!

 

Espadrile cu jeans sau pantaloni lungi

Espadrilele se asortează la fix cu o pereche de jeans sau de pantaloni lungi deoarece ambele piese oferă confort. Această combinație este ideală pentru primăvara și toamna sau pentru serile răcoroase de vară. Pentru partea superioară alege un maiou sau un tricou lejer de purtat și, bineînțeles, nu uita de toate accesoriile pe care ți le dorești! 

 

Jeanșii pot fi drepți, skinny sau tip boyfriend deoarece, indiferent de modelul acestora, se vor asorta la fix cu o pereche de espadrile, fie acestea cu platformă sau cu talpă joasă. Alege culorile și modelele potrivite pentru tine! Ținuta poate fi purtată pentru plimbările cotidiene, la o terasă sau chiar la locul de muncă.

 

Espadrile cu colanți

Asemeni pantalonilor, o pereche de colanți poate fi purtată lejer cu espadrile. Colanții vor veni mulați pe picioarele tale și-ți vor oferi un aspect plăcut și feminin. În partea de sus alege o rochie scurtă sau midi, un palton de toamnă mai lung, o cămașă sau o bluză tip rochie cu curea la mijloc sau chiar o combinație de pantaloni scurți și tricou, în stil rock.

 

Espadrile cu rochii

Pentru perioadele de primăvară, vară și toamnă, rochiile vaporoase și lejere ar trebui să facă parte din topul celor mai purtate ținute din garderoba ta! Alege o pereche de espadrile cu toc înalt alături de rochiile de lungime midi sau maxi pentru un efect de alungire al picioarelor sau, optează pentru espadrile fără toc pentru rochiile casual, scurte spre midi, potrivite pentru o plimbare relaxantă în parc. Această ținută va primi foarte multe laude și la serviciu!

 

Espadrile cu salopete

Salopetele sunt ușor de purtat și sunt rapid de găsit în foarte multe modele, culori și texturi, de aceea vei asorta numaidecât espadrilele la salopeta favorită! În funcție de activitățile tale, poți alege o salopetă elegantă, în culori pastelate, negru, alb sau altă nuanță în monocrom alături de balerini cu șnur sau wedges, sau o salopetă florală, feminină, alături de espadrilele slip-on.



 

Espadrile cu fuste

Espadrilele cu fuste pot fi purtate la petrecerile de seară, pentru ieșirile în oraș sau chiar pentru o cină romantică la un restaurant de lux. Alege o pereche de dres cu model sau fără, în funcție de restul pieselor tale de vestimentație și simte-te elegantă, sexy și confortabil pentru întreaga seară!

 

Espadrile pentru plajă

Chiar dacă nu îți vine să crezi, espadrilele sunt potrivite și alături de costumul de baie, fie acesta în două piese sau full-body, dar și pentru kimono-ul, tunica, halatul sau rochia lejeră de plajă. Datorită materialului din care sunt concepute aceste încălțări, nu va trebui să-ți faci probleme cu privire la nisipul care poate intra în pantofi sau la apă deoarece espadrilele nu îți vor crea răni. Recomandăm să le alegi pe cele wedges sau slip-on.

 

După cum ai descoperit, espadrilele se vor asorta la fix și cu o pereche clasică de jeans și cu o rochie elegantă de cocktail. Ai grijă la combinația cromatică și la materialele pe care le porți. Bucură-te din plin de zilele însorite și distrează-te alături de cei dragi în timp ce porți o pereche comodă și elegantă de espadrile!

Ultimele stiri

Inscrie-te la newsletter

Si primesti 10% reducere

Transport gratuit Peste 200 Lei
Suport pentru cumparaturile online
Retur garantat in termen de 14 zile
Securizare Pentru plati online
  Produsul a fost adaugat in cos